Облачно с превалявания след обяд днес

времето

Днес ще има значителна облачност и на много места отначало в източната половина на страната, а по-късно и в западната ще превали дъжд. В югозападните райони валежи се очакват по долината на река Места. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Остава хладно с максимални температури между 10° и 15°, в крайните югозападни райони до 17°. През нощта срещу четвъртък ще е без валежи, а облачността ще се разкъса и ще намалее.

За Благоевград максималната температура днес ще е 15°, а минималната 6°, за Банско 15°/6°, Разлог 16°/7°, Дупница 14°/5°, Кюстендил 15°/5°, Перник 14°/5°, Гоце Делчев 17°/8°, Сандански 17°/8° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 17°, а минималните до 8°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за април.

Над планините ще е предимно облачно, с превалявания от дъжд и сняг. Вятърът по билата ще е умерен и силен – от север. Максималната температура на 1200 м н.в. ще е около 4°, на 2000 м около минус 3°. 

По Черноморието ще е със значителна облачност и превалявания. Ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°, близки до температурата на морската вода. Вълнението ще е 2 – 3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене