МЪКА! Струма отнесла трупа на Едмонт към Гърция, майката всеки ден ходи на реката

f373531d5f9cf0b07420d742cb674521Трупът на 17-годишния Едмонд Белюли от кюстендилското село Копиловци най-вероятно е отплувал чак до Гърция, коментираха работещи по случая. Не се изключва версията, тъй като в продължение на 9 дни екипи на полиция, пожарна, гражданска защита и доброволци претърсваха река Струма, но без резултат, съобщи Блиц. “Аз не съм съгласна с това предположение. По реката има страшно много храсти и той се е заклещил някъде. Заради студената вода обаче тялото не е започнало да се разлага. Стигне ли се до там все от някъде ще се появи”, коментира през сълзи на очи кметът на село Копиловци Людмила Пухова. Тя обясни, че в събота в издирването са се включили и 15 доброволци от БЧК – Кюстендил заедно с шефа на структурата, както и 10 човека от селото.

“Майката всеки ден ходи до реката. Оставила е и работа и всичко само да си открие детенцето. Много е зле жената”, коментираха хора от селото.

Днес издирвателните действия с екипи от пожарна, гражданска защита и доброволци ще продължат.

Едмонд Белюли изчезна на 11 април след скок от моста на река Струма край село Копиловци. Тогава след облог от 5 лв. с приятели Едмонд изчезна безследно във водите на реката.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене