Три фирми се конкурират за охрана на общинските обекти в Благоевград

110763-oferti-ohrana-blagoevgrad-01Три фирми се конкурират за осигуряване на охрана на общински обекти в Благоевград. Фирмата победител ще отговаря за сигурността на детските градини, центровете за настаняване от семеен тип и парковете в града. Днес в община Благоевград днес бяха отворени ценовите предложения на участниците в откритата процедура с предмет „Осигуряване на охранителни услуги чрез сигнално-охранителна техника /СОТ/ и чрез физическо присъствие (жива охрана) и мобилни групи в общински обекти и територии на Община Благоевград.

Най-ниско ценово предложение дадоха от благоевградската „ЕЛОС” ООД.

„От фирма „ЕЛОС” ООД предлагат цена от 151 200 лв. без ДДС“, прочете предложението Антония Методиева – председател на комисията.

От останалите две фирми-кандидати предложиха сходни ценови оферти. От „Саламандър Асо“ ООД Перник предлагат 160 080 лв. без ДДС, а от „Алфа –Груп Секюрити” предлагат 166 800 лв. без ДДС.

Фирмата победител в обществената поръчка ще охранява чрез СОТ всички детски градини и ясли, както гардероба на Ансамбъл „Пирин“, зала „Яворов” и всички дневни центрове за настаняване от семеен тип, за деца и възрастни с увреждания и други.

С жива охрана и мобилни групи ще се охраняват зоопарка, парка на улица „Даме Груев”, парк „Бачиново”, „Ловен дом”, кръста, както и новите и старите градски гробища.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене