Какво се случва в Благоевград?: Спешните екипи пропищяха от пияни и напушени млади хора, виетнамки припадат, албанци се бият, страшно е!

_thumb (1)

Цяла нощ екипите на Спешен център Благоевград са на бойна нога в прибиране на колабирали след голямо количество алкохол,гарниран с цигари марихуана, млади хора. 3 момичета от Виетнам бяха докарани в отделението във видимо нетрезво и неадекватно състояние, тази нощ. Компания в спешно отделение им правили и албанци, които също били мъртво пияни и имали нужда от лекарска помощ. Дни наред ви информираме за безобразно поведение на студенти в Благоевград, които пият и се бият. Вчера пуснахме видео, на което се вижда как младежи, част от които говорят на албански се млатят през закусвалня „Бакалов“ в центъра на града. Ден преди това съобщихме за бой между трима грузински студенти от АУБ и сръбски студент.

Те се биха пред дискотека „Графити“, известна с това, че е любимото място на студентите от АУБ. С разкървавено ухо пострадалият сърбин премина през Спешно отделение на МБАЛ Благоевград. Най-странното в случая бе, че от АУБ ведната се обадиха в редакцията с уточнението, че сме били крайни в публикуваната информация и, че студентите им „леко“ се сбили и има „леко“ пострадал. Благоевград става свидетел на „лекото“ пиене, още по-„лекото“ пушене на всякакви цигари от студенти. В пиано бар в Благоевград, където студентите от американския също често ходят сме ставали свидетели на какви ли не неща и отвратителни гледки.

Продължаваме да твърдим, че студентите са важни за областния център, но да се държат като разпасани и отвързани и да застрашават сигурността на младите хора в Благоевград, отишли да се позабавляват не бива да се допуска. Във връзка със зачестилите „бойни“ инциденти полицията засилва контрола в централна градска част и около известните заведения. Ние също пускаме папараци в нощните клубове,за да ви показваме поведението на млади хора в областния център. И ще публикуваме снимки с имената им, така за назидание! Очаквайте ни!

П. Петрова

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене