Хороскоп за 19 април

зодии

ОВЕН
Ов­ни­те са при­тес­не­ни и объ­рка­ни те­зи дни и по­ве­че­то от вас ще се чувс­тват ка­то с вър­за­ни ръ­це. Проб­ле­ми­те ка­саят фи­нан­си­те и по­лу­ча­ва­не­то на ин­фор­ма­ция, към коя­то ще се стре­ми­те по всяка­къв на­чин. Някои от Овен мо­гат да се над­яват на доб­ри ре­зул­та­ти, ба­зи­ра­ни на без­ре­зер­вна­та им дея­тел­ност. Професионалния ден ще пре­ми­не в без­по­кой­ство.

ТЕЛЕЦ
Неделя при вас се ха­рак­те­ри­зи­ра с фи­нан­со­ви проб­ле­ми, ка­то в по­ве­че­то слу­чаи уси­лия­та ви за справ­яне ще бъ­дат без­по­лез­ни. Ще се сблъс­ка­те с мно­го неиз­вес­тни, но има­те и тай­ни вра­го­ве, кои­то до­пъл­ни­тел­но ще утежнят об­стоя­телс­тва­та око­ло проб­ле­ма. Тел­ци­те мо­гат да се над­яват на ус­пех и при­до­бив­ки от ра­бот­ния ден, от­насят се по­ве­че за воен­ни­те меж­ду вас.

БЛИЗНАЦИ
В неделя мо­же би няма да се чувс­тва­те мно­го прия­тно, тъй ка­то и при вас се явяват някои проб­ле­ми, ка­сае­щи до­ма ви и лич­но вас – пси­хо­ло­ги­чес­ки про­ме­ни. Вие сте мно­го ене­ргич­ни, но и не пес­ти­те си­ли­те си. По­ве­че­то ви проб­ле­ми се свеж­дат до преу­мо­ра и нер­вно нап­ре­же­ние. Те­зи дни ще бъ­дат за­тор­мо­зе­ни кон­так­ти­те ви, объ­рне­те вни­ма­ние на до­маш­ни­те.

РАК
За Ра­ци­те неделя е свър­зан с мно­го ра­бо­та и емо­ции. На­то­вар­ва­не­то при някои от вас мо­же да бъ­де гол­ямо, но и прия­тни­те из­жив­ява­ния не са мал­ко. Професионалният ден е мал­ко неп­рия­тен, за­що­то ос­вен мно­го­то ра­бо­та мо­же да бъ­де­те нес­пра­вед­ли­во об­ви­не­ни. Вни­ма­вай­те, об­ста­нов­ка­та тук е мно­го ком­пли­ци­ра­на и не мо­же­те да раз­чи­та­те на „доб­ра ду­ма от ко­ле­ги и ше­фо­ве“.

ЛЪВ
Лъ­во­ве­те в неделя ще се чувс­тват ка­то по­пад­на­ли в ка­пан. Професионалните неп­рия­тнос­ти ще реф­лек­ти­рат във вас и ще ви из­вадят от рав­но­ве­сие. Но се въз­дър­жай­те от при­бър­за­ни не­га­тив­ни ре­ше­ния. Някои от вас се­риоз­но се ком­про­ме­ти­рат на ра­бот­но­то място и в по­ве­че­то слу­чаи се от­нася до лю­бов­на връз­ка. Денят е ус­пе­шен за пъ­ту­ва­не, ка­сае­що биз­нес.

ДЕВА
Де­ви­те ще се от­да­дат на за­дъл­же­ния и ан­га­жи­мен­ти. Има­те дос­та го­ле­ми при­тес­не­ния за па­ри и та­ки­ва от до­ма­шен ха­рак­тер. Ве­роя­тно с фи­нан­со­вия проб­лем ще се спра­ви­те, но скан­да­лът в до­ма ви е неиз­бе­жен. Днес е въз­мож­но някои да по­лу­чат нео­чак­ва­но па­ри. Има ве­роя­тност за ко­ман­ди­ров­ка, коя­то ще ви пос­та­ви в неп­ред­ви­де­но труд­на об­ста­нов­ка.

ВЕЗНИ
В неделя Вез­ни­те са с при­пов­диг­на­то нас­трое­ние, сякаш пре­ду­се­щай­ки прия­тни­те емо­ции, с кои­то ще ви сюр­при­зи­ра денят. Някои от вас ще пъ­ту­ват по роднинска ли­ния, но съ­щес­тву­ва ве­роя­тност от ра­зо­ча­ро­ва­ния. На път са въз­мож­ни теж­ки и се­риоз­ни проб­ле­ми. При об­щес­тве­ни кон­так­ти трябва да бъ­де­те вни­ма­тел­ни, тъй ка­то има хо­ра, кои­то ви наб­лю­да­ват.

СКОРПИОН
Скор­пио­ни­те са об­ла­да­ни от лю­бов­но чувс­тво и же­ла­ние за пъл­на по­чив­ка. Все пак не би­ва да го по­каз­ва­те през ра­бот­ния ден, тъй ка­то хо­ра от служ­ба­та мо­гат да из­пол­зват удо­бния мо­мент, за да ви нав­редят. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви и вие наб­лю­да­вай­те по-нас­той­чи­во око­лни­те. Та­ка ще си спес­ти­те някои неп­рия­тнос­ти. Въз­мож­ни са про­ти­во­ре­чия.

СТРЕЛЕЦ
Стрел­ци­те няма да се чувс­тват доб­ре и то­ва мо­же да е следс­твие от неп­рия­тно из­вес­тие или здра­вос­ло­вен проб­лем. Про­фе­сио­нал­ният ден е свър­зан с ло­ши емо­ции и при­тес­не­ния за па­ри, тъй че не трябва да во­ди­те се­риоз­ни раз­го­во­ри с на­чал­ни­ци­те. Кон­так­ти­те ви за деня, ако са на емо­цио­нал­на ба­за, трябва да бъ­де­те из­клю­чи­тел­но вни­ма­тел­ни.

КОЗИРОГ
Дос­та емо­цио­нал­ни са Ко­зи­ро­зи­те в неделя, ка­то през ра­бот­ния ден мо­же да се слу­чи пъ­ту­ва­не. Вие трябва да има­те „ед­но наум“ в кон­так­ти­те си с лю­бов­ния парт­ньор. Прос­то от ни­що от­но­ше­ния­та мо­гат да се об­тег­нат до скъс­ва­не. Мно­го се­риоз­но трябва да бъ­де от­но­ше­ние­то на биз­нес­ме­ни­те към тех­ни­те парт­ньо­ри. Не се конфронтирайте в семейството си.

ВОДОЛЕЙ
Мно­го до­бър ден е неделя за Во­до­леи­те. Ще по­лу­чи­те доб­ри но­ви­ни, свър­за­ни с ва­шия биз­нес или про­фе­сия, как­то и уре­жда­не на куп не­ща. Труд­нос­ти­те са свър­за­ни с до­ма ви, въз­мож­ни са кон­фрон­та­ции с брач­ния парт­ньор. Биз­нес­ме­ни­те трябва да бъ­дат мно­го бди­тел­ни към свои­те парт­ньо­ри – въз­мож­но е не­ко­рек­тно от­но­ше­ние от тяхна страна.

РИБИ
Мно­го дей­стве­ни са Ри­би­те. И за вас ще се от­во­ри път във връз­ка с де­ло­вия жи­вот и це­ли пе­чал­ба. Но е по-доб­ре да не го пред­прие­ма­те, тъй ка­то пе­чал­ба­та е съм­ни­тел­на, а е въз­мож­но да пос­лед­ват и опа­снос­ти на пътя. Лош ден за биз­нес, но професионално ще се чувс­тва­те доб­ре, за­що­то има­те под­кре­па от ше­фа. На­ла­га се да осъ­щес­тви­те дос­та сре­щи, за да реа­ли­зи­ра­те на­ме­ре­ния­та си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене