Хороскоп за 11 юли

зодии

ОВЕН
За вас този петък ще бъде труден ден. Не става дума за неуспех или липса на късмет. Делата, които ви занимават сега, ще движите с голяма трудност. Сякаш всичко се е обърнало срещу вас и се стреми да ви спре или напакости. Разчитайте предимно на себе си. Избягвайте парични въпроси, голяма е вероятността да понесете загуби.

ТЕЛЕЦ
Една част от Телците споделят трудностите на родените под Овен в петък, докато при останалите денят създава добри възможности за реализация. Някои звездни влияния действат съвсем независимо днес и могат да ви създадат непреодолими трудности. Възможни са конфликти в службата, постарайте се да ги избегнете.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са доста енергични и притежават способности за постигане на желанията си, но трябва да действат търпеливо и последователно. Имате много проблеми за решаване, свързани с вашата практическа дейност в момента. Плодовете на труда ви много скоро ще ви радват, но сега сте под тежестта на нерешените задачи.

РАК
Много от вас са притиснати от проблеми, чието разрешение предстои, но не се поддавайте на психическия натиск и не се затваряйте в дома си, а се активизирайте и действайте по всички направления до постигане на желаните резултати. Днес имате спорен ден и ще осъществите успешни и действени контакти.

ЛЪВ
Енергични са Лъвовете в петък, но трябва много внимателно да преценят всяка своя стъпка както в личния, така и в деловия живот. Мнозина ще действат под напора на емоционалната си мощ и са склонни към рязкост и вземане на недостатъчно обмислени решения. Обмисляйте добре действията си, възможни са негативни реакции.

ДЕВА
Един от големите ви проблеми е захващането с няколко дела едновременно и разпиляване на енергията. В петък мнозина от Дева действат отново по този начин. Като настроение и самочувствие сте на високо ниво и не пестите силите си да извършите нещо добро за другите, но не се залавяйте с всички проблеми едновременно.

ВЕЗНИ
Добрите вести са характерни за вас днес и при мнозина се свързват с ново начало. Други от Везни са доста обнадеждени във връзка с деловото развитие на професионалния живот, което в скоро време ще даде своите плодове. Такава е положителната характеристика на последния работен ден през тази седмица. 

СКОРПИОН
Мнозина от Скорпионите са в „черната серия“ и въпреки усилията, с които противодействат на появилите се проблеми, не излизат от омагьосания кръг. За съжаление ще трябва да се примирите с тази ирония на съдбата за момента и да продължите да се борите за положителното разрешение на проблемите си.

СТРЕЛЕЦ
Петък е неприятен ден за Стрелците. Много нерешени въпроси се събират изведнъж и за някои те вече се превръщат в истинско бедствие. Бъдете внимателни и действайте разумно. Не изпадайте в паника и не търсете сега чужда помощ, защото тя ще бъде в най-добрия случай мимолетна. Възможно е някой да спекулира с вашето доверие.

КОЗИРОГ
За мнозина от Козирог последният работен ден от седмицата не означава приключване на деловите ангажименти. За някои дори днес е начало на нов етап или поемане на допълнителна работа, която най-често е следствие от постигане на съгласие по въпроси, които днес ще разглеждате при контакти с приятели или партньори. 

ВОДОЛЕЙ
Ако някои възнамеряват да се откажат от досегашните си проекти, ще сгрешат. Такава тенденция се наблюдава у онези представители на Водолей, които доста дълго са обмисляли нови планове самостоятелно и вместо да достигнат до яснота относно начините на действие, са навлезли в разработки, които са се оказали неприложими.

РИБИ

Положителното развитие на делата ви в петък ще изненада мнозина. Тази тенденция се отнася до чисто практическите ви ангажименти в службата или дома. Някои представители на знака ще бъдат огорчени от отношението на колеги в службата, които ще се опитат да ви измамят, но от това нищо няма да се получи и вместо вие те ще загубят.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене