Местния печат

печат

„Вяра“

Дупница почерня: Над 150 души изпратиха трагично загиналия моторист Даниел Джамджийски, баща му долетя от Италия

Над 150 души заедно със семейството и роднините вчера в 13,30 ч. изпратиха по последния му земен път 22-годишния Даниел Джамджийски, загинал при жестока катастрофа с мотора си край Струмяни. Младото момче беше погребано в гробищния парк на Дупница, приятели изнесоха на ръце ковчега с тялото на Дани.

 

Ученички от Благоевград предлагат интимни забавления срещу спонсорство, 17-годишна: Намерих си 46-годишен чичко, който ми купи дънки и яке за 300 лв., но не съм лека жена

„Непълнолетни и дори малолетни момичета предлагат интимни ласки в интернет срещу спонсорство.” Това заявиха в редакцията на в. „Вяра” притеснени за децата си родители, които ни потърсиха, за да изкажат възмущението си от случващото се. Те споделиха още, че новата мода сред тийнейджърите от месеци хвърля в смут и паника не само тях, но и много от децата.

 

Лидерката на червените в Кюстендил Катерина Янчева се преби със скутер, налага раните с дебела Мара, инати се: Няма да ходя на лекар, страх ме е

Лидерката на червените в Кюстендил Катерина Янчева се преби със скутер по празниците. Със съпруга й Васил решили да изкарат Великден в Сандански, откъдето са родом и двамата. Енергичната председателка се амбицирала да се научи да кара моторетката, следвайки напътствията на сина си Мартин. Общинската съветничка обаче не успяла да овладее возилото и се пребила.

 

Кюстендилският съд отложи делото за конфискация на имотите на Стъклето за 309 500 лв., разследват откъде има пари да си купи 10 коли, камион и 5 мотора

Делото за конфискацията на имотите и колите на дясната ръка на Братя Галеви – Владимир Ангелов – Стъклето бе отложено в Кюстендилския окръжен съд. Стъклето изтърпя 4-годишна присъда в затворническото общежитие в дупнишкото село Самораново. Той излезе предсрочно от затвора след наложеното му наказание като участник в групата на Братя Галеви, занимавала се с рекет и изнудване.

 

Най-възрастният журналист в Благоевград Асен Вълчанов и 88-годишната Македонка празнуваха диамантена сватба: За нас всеки ден е Божи дар! 

Най-възрастният журналист в Благоевград, носител на орден “Златно перо”, 89-г. Асен Вълчанов и съпругата му – 88-г. Македонка, отбелязаха 60 години съвместен живот. Двамата събраха най-близките си хора в благоевградско заведение, за да отпразнуват диамантената сватба. Подариха им икона на св. Богородица да ги пази и закриля още дълги години.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене