Максимални температури до 14° днес

времето

Днес облачността ще е разкъсана. На места, главно в източната половина от страната, ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, в Източна България и силен север-североизточен вятър. В Югозападната част от страната слънчевите часове ще бъдат повече. Максималните температури ще са между 9° и 14°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 11°, а минималната 2°, за Банско 10°/4°, Разлог 10°/4°, Дупница 9°/1°, Кюстендил 11°/1°, Перник 10°/1°, Гоце Делчев 13°/6°, Сандански 14°/4° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 14°, а минималните до 4°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Над планините облачността ще е значителна. Билата и върховете често ще са в мъгла. Главно в следобедните часове ще превали дъжд, над 1300-1400 метра – сняг. Ще е ветровито, със силен, по билото на Стара планина и бурен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 3°, на 2000 метра – около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна, на места в следобедните часове със слаби превалявания. Ще духа умерен и силен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 9-10°. Температурата на морската вода е около 8°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

E79 News

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search