Резил за рода си!!! Санданската фолкзвезда Раина – проститутка в Доминикана?

райна
Позабравената от публиката фолкизпълнителка Райна е откри­ла нов начин да финансира клипо­вете и кариерата си – като прави компания срещу заплащане на влиятелни богаташи в Доминикан­ската република. Това научи изне­надващо „Уикенд“ от сигурен свой източник – пловдивски бизнесмен, съдържател на няколко плажни заведения в курортния град Пунта кана.

Информаторът се кълне, че пре­ди около месец е видял с очите си Райна и още едно българско моми­че да придружават мексикански богаташи в тузарски нощен клуб в Доминиканската република. Наше­нецът се озовал в една компания с 33-годишната фолкдива от Сандан­ски, която пребледняла като плат­но, когато узнала, че българинът се познава с мексиканците.

„Сконфузи се много и побърза да се оттегли с нейната приятелка. Впоследствие разбрах от северно- американците, че тя и приятелката й са платени момичета. Взимали по 700 долара на час, като трябва­ло да бъдат ангажирани минимум за 3 часа. Човекът, който ги уреж­дал на богаташи срещу заплащане, бил местен бизнесмен.

Мексиканците научиха от мен, че Райна е известна певица от Бъл­гария. Пред тях тя не е обяснявала с какво се занимава в родината си, не е споделила даже и че е от Бъл­гария“, разказва източникът.

По думите му фолкизпълнителката не ходела на адреси, а била пращана от своя сводник в извест­ни заведения, за да огледа клиен­тите. Райна сама преценявала с кого да спи, имала право да отказ­ва ангажименти. Във въпросната вечер, когато станала засечката с българина, певицата още не била договорила интимния си ангажи­мент. „Очевидно се притесни от мен и избяга с другото момиче. Впоследствие опитах и аз да я на­ема, като се свързах със сводника, който обаче ми обясни, че може да ми предложи украинки, рускини и азиатки, но не и българки. Явно Райна изрично е предупредила сводника си да не я свързва с ней­ни сънародници, разказва източ­никът.

Той е категоричен, че не се е объркал и не се е припознал. Проверка установява, че Райна действително е прекарала дъл­го време в курорта Пунта кана в Доминиканската република. Тя е заминала за Доминиканската ре­публика в средата на месец януа­ри заедно със своята приятелка и съгражданка от Сандански Велина Узунова, която е бивша манекенка и начинаеща фолкизпълнителка. Репутацията на Велина не е съвър­шена и за нея отдавна се мълви, че изкарва пари не само с пеене, а и с дупе.

Опитът на „Уикенд“ да се свър­же с Райна завършил с неуспех. Репортер на вестника пробвал да научи подробности от колежки на фолкзвездата с въпрос дали са чували, че пилето на попфолка проституира. „Абсурд! Тя е капризна и надменна и трудно завързва разговор с непознати. Не мога да повярвам, че се предлага за пари, може би е станала някаква грешка. Иначе наистина в началото на вся­ка година Райна отива за 2-3 месе­ца в Доминикана. Впоследствие се връща оттам с 15-20 000 дола­ра, с които финансира клиповете си. Тя обаче винаги е твърдяла, че изкарва пари в Доминикана от участия – пеела латиноамерикан­ски песни в няколко актуални за­ведения“, коментира колежка на певицата от „Пайнер“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене