Дупнишката мадона Сашка Васева се разрида пред цяла България, вижте защо

_thumb

Сашка Васева се разрида покъртително в шоуто на Слави снощи, тя поиска думата, за да изплаче болката си от поведението на нейния съпруг Христо, с когото са в развод: Той иска да ми вземе децата, каза Сашка и избухна в силен плач,била съм наркоманка, психопатка ,неговите адвокати целят да му помогнат да отнеме децата ми.
Аз съм добра майка, не мога без тях, това е жестоко, нареждаше Сашка, чиито развод стана публичен, независимо от твърденията на дупнишката Мадона, че е бременна и носи трето дете в утробата си. За пореден път семейството на Васева е под прожекторите, бива драма, ама чак толкова. Съпругът и се изказва пред медии в Хасково, където живее ,колко непоносима е Сашка, тя от своя страна, го обвинява в жестокост по отношение на нея.
В центъра на тази междусъпружеска война са двете им деца Христо и Христина. Според певицата Христо ще остане при нея, но понеже е малолетна може да и вземат Христина, което ще я довърши. Не се плаши Сашке, няма съд, който да отнеме дете от майка, ако тя наистина е добра майка. А ти си такава, нали?
П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене