Градът: Транспортният бос и в свободното си време доктор в болницата Елена Аврамова се превърна в сивия кардинал на реформаторите в Гоце Делчев!

09

Половинката ѝ Спас Тетимов на тайни срещи редува назначения, търгува с влияние и реди лѝсти за местният вот! Чудят се как да източат паричките на Бейката!

Това се казва да ти падне хляба в шарлана. Семейният политически бизнес на транспортният бос и в свободното си време доктор в болницата Елена Аврамова и бившият школски директор бай Спас Тетимов процъфтява. Вестник „Градът“ разполага с информация как двамата в тандем редят назначения в местните служби и търгуват със своето влияние под шапката на патерицата на днешното управление – Реформаторския блок. Същите от седмица насам здраво редят листи за местния вот като обявяват че от тях ще зависи следващия кандидат кмет от реформаторите. Основната и видима цел е да ударят здраво ГЕРБ, защото и двете сили ще се борят за един и същи електорат. Както преди време вестник Топ Преса пръв разкри, за кандидат кмет от реформаторите в София се е самопредложил местният бизнесемен Краси Бейков. Днес става ясно, че зад тази кандидатура стоят неврокопските Бони и Клайд в политиката – бай Спас и кака Ленче. Идеята е хем да го пуснат за мюре и като ракета изтребител да гарантира още един мандат за съветник на как Ленче и компания, хем да му изсмучат паричките. Бейков има самочувствие, има пари и му трябва политическа подкрепа. Идеалната рибка за старите рибари Спас и Ленчето…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене