Санданският славей Райна хвърли око на мулат

67235-632x358

Санданският славей Райна е срещнала много красиви мъже в Доминикана, но погледа й се е спрял на един мулат със силно изразени зелени очи. Това призна самата тя в „Афтограф” броени часове след като кацна на летище София.

Припомняме, че македонското девойче си подари поредната екзотична екскурзия в топла страна, като този път избра Доминикана.

“Всъщност можеше да не забележа очите му, ако толкова често не ме наблюдаваха”, с усмивка пояснява певицата. С него се е запознала в комплекса, в който е била настанена. Определено са се харесали и двамата, но Райна не крие, че е резервирана относно такъв тип отношения, защото винаги си забранява да изпитва каквито и да било емоции с хора, които са на далечни разстояния от нея.

“Пак искам да се върна там възможно най-скоро. Не ме привлича онази урбанизирана част с лъскавите сгради, луксозните курорти и комплекси, където не излизаш от хотела и си отдаден на лукса. Сега като се замисля за предишните ми пътувания до Куба, Канкун, Мексико, Бали, Сингапур, Тайланд, мога да кажа, че това са места, в които съм оставила част от себе си.

И сега се чувствам по този начин – сякаш съм оставила частичка от мен в Доминикана и нещо ме зове да се върна. Даже толкова съм мотивирана и амбицирана за това, че мисля в най-скоро време да започна да изучавам испански език, за да си контактувам по-добре с местните там” казва още Райна.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене