ЕКСКЛУЗИВНО!!! Димитър Макриев игра цял мач за Неа Саламина при поражението от шампиона АПОЕЛ

Роденият в Гоце Делчев Димитър Макриев бе на терена пълни 90 минути при тежката загуба на своя отбор Неа Саламина срещу шампиона АПОЕЛ(Никозия) с 0:4

В този двубой тимът на неврокопчанина бе домакин, но и това не помогна да избегне разгрома срещу далеч по-класния отбор на столичани. Срещата в Ларнака бе от третия кръг на кипърския футболен елит. Два гола за победата на шампионите вкара Сотириу, а по един добавиха Де Камарго и Ефрем. От началото на сезона Неа Саламина няма победа и само с една точка е на 12-то място от 14 отбора. Димитър Макриев и съотборниците му в този мач не бяха на ниво и нямаха поне малко късмет срещу добре смазаната машина на АПОЕЛ.

На два пъти неврокопският нападател на домакините имаше добри dimitar-makrievвъзможности да отбележи поне едно почетно попадение, но не успя да се разпише. До него стигаха малко топки и в дълги периоди от мача бе оставен самотник пред противниковата врата. От своя страна той продължава да се радва на доверието на феновете и ръководството, след като направи миналата година уникален сезон и вкара 19 гола в първенството. Благодарение на головете му Неа Саламина игра в първата шестица на кипърския шампионат. В началото на лятото роденият в Гоце Делчев нападател подписа нов договор с клуба за две  години.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене