Вижте трите сестри на Кобрата, които до момента не бяха се показвали в публичното пространство

Кубрат Пулев има прекрасно семейство, което е изключително сплотено. Той е израснал с три сестри и един брат и затова не се налагало да общуват с много деца навън

Вкъщи си били цял футболен отбор, обичал да казва баща им. Затова ги съветвал да не контактуват с много деца, а да наблегнат на учението. От малки ги съветвал да имат цели и да се борят за тях, да учат чужди езици, писа Zasada.bg.

За Тервел Пулев знаем много, тъй като той също се изявява в бокса. За сестрите на двамата братя обаче до този момент като че ли не се знаеше нищо в публичното пространство. Трите красиви дами Ани, Виктория и Боряна разказаха заkubrat-pulev-semejstvo братята си в предаването „Всяка неделя”. Те разкриха, че Кубрат и Тервел започнали да тренират съвсем малки. Били още на по 2-3 години, когато се опитвали да удрят боксовата круша. Всички израснали в сплотено и здраво семейство, обичали да четат и да спортуват.

Ани, Виктория и Боряна са омъжени за чужденци – американец, италианец и грък. Много се гордеят с талантливите си братя и им желаят още по-впечатляващи успехи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене