Нова табела ще посреща жители и гости на Благоевград

Tabela-BL

Нова табела, изработена по европейски стил ще посреща жители и гости на входа на Благоевград. Вчера късния следобед бе монтирана първата табела в началото на града, срещу ЮЗУ „Неофит Рилски” на улица „Иван Михайлов”. Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов направи инспекция на обекта и остана доволен от видяното.
Табелата е в син цвят с трибагреника и символа на Благоевград- летящия кон върху нея. Заедно с металната композиция в духа и символите на Европа и кръста над Благоевград се образува завършен вид на входа, който ще посреща с пътуващите към сърцето на Пиринския край.
Докато протичаха монтажните дейности на знака, граждани преминаваха и споделяха мнения. Нямаше и шофьор, който да не обърне внимание и да не се вгледа в красиво изработената табела. Общото мнение бе, че това е „най-хубавата табела”, която ще посреща гости и жители на Благоевград. „Наистина е много красиво и сякаш отваря и приветства входа. Цветовете са много красиви и добре съчетани”, коментираха две студентки. „Много ми харесва и се вижда”, коментира и друг преминаващ покрай обекта.

Tabela-BL-5 Tabela-BL-4 Tabela-BL-3 Tabela-BL-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене