Местния печат

печат

„Струма“

Бившият шеф на МБАЛ – Благоевград д-р Пандев търси работа като помощник – джипи, обмисля оставка от лидерския пост в БСП

Работа като общопрактикуващ лекар е избрал за бъдещото си професионално развитие доскорошният шеф на МБАЛ – Благоевград д-р Владимир Пандев, който е и общински председател на БСП.

 

ЮЗУ обяви прием на 60 кандидати за треньори, президентът на федерацията по таекуон-до М. Богданов и биатлонистът М. Клечеров сред преподавателите

ЮЗУ – Благоевград обяви прием на 60 първокурсници в новата специалност „Спорт“. През предстоящата учебна година университетъ стартира обучението на треньори по общо 11 вида спорт: футбол, плуване, тенис, хандбал, лека атлетика, ски алпийски дисциплини и сноуборд, баскетбол, волейбол, борба, ски бягане и биатлон, таекуон-до ITF.

 

Брюксел реже безвъзмездно финансиране на бизнеса от Югозападна България по нова ОП, били сме икономически най-развитите

Брюксел намали драстично безвъзмездната помощ за Югозападна България по новата Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“, която ще стартира със 150 млн. лв., отпускани за технологична модернизация на малки и средни предприятия.

 

Дистрибутор на пури на съд заради измама за 98 000 лв.

 

33-годишен благоевградчанин е обвинен, че „врътнал“ с близо 100 000 лв. фирма за внос на кубински пури в България.

 

 

„Вяра“

Жрици на любовта от Благоевград заляха интернет с шокиращи оферти, Палавото коте прави 4 вида секс и дълбоко гърло за 100 лв. на час, прелъстителка от елитния квартал „Баларбаши” иска 140 лв. за тройка, признава: Нимфоманка съм

Оферти на жрици на любовта от Благоевград заливат интернет постранството през последните дни. Нежните дами буквално засипват с предложения за ласки мъжката половина, много от младите жени открито описват под обявите си в сайтовете подробно услугата, която предлагат, и срещу какво заплащане я извършват.

 

Инсулт покоси бившия шеф на РПУ-Самоков Бойчо Вучов, колегата му Цветан Сичанов: Той беше един от онези, които пречупиха гръбнака на мафията, изправи се срещу скритите приватизатори в Боровец

Инсулт покоси 54-годишния бивш шеф на полицията в Самоков. Бойчо Вучов издъхна в столичната болница „Токуда“, където постъпил преди дни. Вучов е дългогодишен служител на МВР, роден е през 1960 г. в с. Говедарци. Заемал е ръководни постове в системата на МВР.

 

Гонят шефа на хирургията доц. Д. Недин от благоевградската болница

Шефът на хирургичното отделение в МБАЛ-Благоевград доцент Димитър Недин е изгонен от работа. Това алармира бившият директор на болницата д-р Владимир Пандев. Той обясни, че в личен разговор доц. Недин е помолен от новото ръководство на МБАЛ-Благоевград начело с д-р Огнян Митев да напусне. В момента д-р Недин е в болнични.

 

Тежък грип закова в леглото БСП лидера Станислав Павлов в Дупница

Тежък грип повали на легло областния лидер на БСП в Кюстендилско Станислав Павлов. Червените в Дупница се питаха къде изчезна шефът им. Едва вчера Павлов намери сили да отговори на неприетите повиквания на телефона си и сам оповести, че е болен.

 

Съдът в Сандански потвърди глоба от 5000 лв. на общината за отровния водопровод в Кръстилци 

Районен съд – Сандански потвърди глобата от 5000 лева, наложена на община Сандански заради отровния водопровод, изграден от фирма УВЕКС в санданското село Кръстилци. Наказателното постановление бе издадено от директора на Регионална здравна инспекция – Благоевград Лена Павлова за нарушение на чл. 48, ал. 2, т. 1 от Закона за водите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене