Гоцеделчевският вестник „Градът“ става на 5 години да ни са живи и здрави!!!

^4BD7118C97E5FB2C390DC9A0DB20292BFE6527B5689AE89FF2^pimgpsh_fullsize_distrТази седмица колегите от вестник „Градът“ – Гоце Делчев, празнуват голем празник. Медията става на 5 години. Ето какво ни пишат по този повод колегите от целия екип. Думи към които ни е от Топ Преса се присъединяваме с целите си сърца.

“ Отписваха ни за ден, два, месец, година… Наричаха ни какво ли не, блъскаха ни в ъгъла на нежеланите… плюха ни, кълняха ни… тормозеха нашите близки, защото ни има, предадоха ни, мишоци и страхливци се отрекоха от нас, защото не сме били удобни на техните господари… но ние оцеляхме. Тази седмица вестник „Градът“ става на 5 години. Пет летà съществуване и пет летà истинска свобода на словото, на ударната журналистика, пет летà война с цензурата и местния журналистически, обществен и политически феодализъм.
Каква равносметка може да се направи през първите 5 години? Беше трудно, на моменти беше страшно, но устояхме и ето днес – истинският вестник на град Гоце Делчев се превърна в истинска печатна институция. Вестник, чийто тираж расте и не спира да бъде търсен; медия, която е близко до хората, защото я припознават като своя. Мерило за този успех е злобата на колегите, които превърнаха в лична кауза манията си да плюят и злословят срещу нас, защото им развалихме хранилката и защото разбихме монопола за контролирано писане и зависимости в занаята. Това е достатъчно на петия си рожден ден да признаем, че вестник „Градът“е един успял медиен проект – проект, който обещаваме да развиваме. Заедно – ние, издателите и екипът на медията и Вие, редовните ни читатели.
Да сме живи и здрави, уважаеми читатели! Не пет летà – петдесет да бъдем заедно и никога да не спираме да вярваме, че сме единно гражданско общество и това ни прави по-силни от парите, от властта, от задкулисието от… злобата и лошото. Благодарим ви за подкрепата!!!!“

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search