Местния печат

печат

 

„Вяра“

Хулигани пребиха сина на финансиста на община Сапарева баня Калинка Андреева – Вергил

Хулигани пребиха 25-годишния Вергил Андреев. Момчето е по-малкият син на финансиста на община Сапарева баня Калинка Андреева. Инцидентът е станал преди повече от две седмици в местен ресторант, където Вергил се отбивал често с приятели. Мелето не е регистрирано в полицейския бюлетин, въпреки че Вергил е с два счупени крака и общо с около 8 пирона. Той е лекуван в столична клиника, в момента е на домашно лечение.

 

Политически шах: Шефът на ОДБХ д-р Саев прати Първан Дангов в лечебницата в Сапарева баня, екскметът на Дупница: Рокадата е върнат жест

Популярният дупнишки политик д-р Първан Дангов е назначен за лекар във ветеринарната лечебница в Сапарева баня. Шокиращата новина съобщиха жители на курортната община, които се възмутиха от факта, че Първан Дангов досега изобщо не е стъпвал в лечебницата в Сапарева баня и не е оказвал медицинска помощ в региона.

 

Кметът на община Рила ще се кандидатира за четвърти мандат: Георги Кабзималски: Искам да довърша това, което съм започнал

Настоящият кмет на община Рила Георги Кабзималски смята наесен отново да се кандидатира за поста. Това съобщи градоначалникът, който вече три мандата е начело на планинската община. Кабзималски подчерта, че ще се включи в надпреварата за местната власт, за да завърши започнатото в сегашния мандат. След спечелени проекти в общината предстои изграждане на инфраструктура за над 8 млн. лв.

 

Юристката на РДГ Кристина Панкова става районен съдия в Благоевград, подариха й орхидея и статуя на Темида за „добре дошла”

Бившата юристка в Регионалната дирекция по горите в Благоевград (РДГ) Кристина Панкова встъпи в длъжност като съдия в Районен съд в областния център на Пиринско. Назначението й, което е факт отпреди ден, идва с решение на Висшия съдебен съвет (ВСС), след като в края на миналата година Кристина Панкова спечели национален външен конкурс за районен съдия в Благоевград в конкуренция с десетки други кандидати за позицията.

 

Сервитьорка открадна 500 лв. от ресторант в Гоце Делчев, осъдиха я на 200 лв. и връщане на оборота, Туркян Альова: Невинна съм, оставих парите в чашката на бармана 

Сервитьорката в гоцеделчевското заведение „Ванита” Туркян Альова от гърменското село Дебрен бе осъдена от Районен съд-Гоце Делчев да върне откраднатите от оборота  475 .35 лева заедно с лихвите. За извършената кражба й е наложена и глоба от 200 лева. Наказанието бе постановено от съдебен състав със съдия Валентин Божинов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене