Благоевградчанин е загиналият работник в Бургас, телефонът му не спира да звъни (обновена+снимки)

10984772_10203635799641713_1219659030_n

Борислав Казанджиев от Благоевград е работникът, затрупан в изкопа в бургаския квартал Ветрен. Той е на около 40 години и е семеен. Телефонът на мъжа, чийто труп все още лежи в рова, не спира да звъни. (вижте подробности в „още по темата“)

На място са и неговите колеги от фирма „Балканстрой“, към която е работил. Повече от час не идва трупната линейка. Мястото е изключително коварно, по него се стига по черни пътища и е почти неоткриваемо.

Регионалният сайт Флагман многократно се опита да разговаря с ръководителите на екипа на „Балканстрой“, но те категорично отказват информация за причините за инцидента.

На мястото на трагедията е бил лично и кметът Димитър Николов, казаха местни жители, които са го видели угрижен. По данни на очевидци изкопът е бил неукрепен.

Очевидци разказаха, че във фаталния момент той е бил в наведено положение и е сглобявал част от тръбите, докато в този момент върху него не е паднала земната маса. Колегите му се опитали да го изровят. Разкопали са час от пясъка с багер, но вече било късно – Борислав се задушил.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене