Местния печат

печат

„Вяра“

Паветата на „Софурбан” в Перник се оказаха трошляци, дупничани: Управителят Георги Манолков да дойде да си ги прибере и да осребри щетите

Снимки с потрошени павета изпращат дупничани всеки ден на редакционната поща на вестник „Вяра”. Некачествените бетонни изделия, плочки, павета загрозяват иначе красивия център, който община Дупница ремонтира по спечелен проект за 6 млн. лв. „Фирмата изпълнител е „Галчев инженеринг”, но не може да се каже, че работниците и работата им са калпави, калпави са материалите.

Свети Валентин в политиката: Бареков разцелува танцьорка на Орлин Делибалтов от Бобов дол и влезе в топ 10 на най-яките целувки и в Европарламента, дупничани: За такова поведение властите арестуват!

„Целувка на Николай Бареков е за топ 10 на най-яките целувки”, категорични са дупничани, участвали в предизборна среща в града.

Пред смаяните погледи на хората настоящият евродепутат награди с целувка бобовдолска танцьорка от ансамбъла на Орлин Делибалтов, която просто го посрещна с питка и мед в Дупница.

Велизар Еремиев – Чочо стана пиар на Историческия музей в Благоевград, призна: Падам си по репортажни снимки

Велизар Еремиев – Чочо стана пиар на Историческия музей в Благоевград, научи „Вяра” .Доскоро той работеше в пресцентъра на общината в Благоевград, като там бе на стаж по европейска програма към образователното министерство. „Не ми харесва да снимам всичко, харесва ми да правя репортажни снимки”, сподели Велизар Еремиев.

10 души се престрашиха за електронен изпит в ЮЗУ, Веселка Лазарова от Дупница: Правих тест по български, искам да уча лингвистика 

С нова сесия под формата на електронно изпитване стартираха приемните изпити в ЮЗУ „Н. Рилски” в Благоевград. 10-ина кандидати се явиха вчера сутринта на първите препитвания, като квесторите веднага уточниха, че тестовете са различни и преписването е невъзможно. Сред кандидатите беше 28-годишната Веселка Лазарова от Дупница, която иска да повиши квалификацията си и да учи лингвистика. Младата жена е завършила Езиковата гимназия в града и дава частни уроци по английски, мечтата й е да стане преводач.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене