Пияна учителка се съблече и показа плът в училище

Въпросната дама своевременно бе прибрана от органите на реда и слава Богу не се случи в наше училище

Цялото действие се развива в САЩ, а дамата, нашумяла с подвига си е Лори Анн Хил – 49-годишна, чиято външност не е на спящата красавица или пък на някой от мокрите сънища на мъжете. Напротив, както е видно от снимката, която прилагаме, тя не блести с някаква особена женственост или пък чар, но пък, но пък е ясно случката, че пък не и пука твърде охолно да излага на показ фигурата си.

Случката станала в град лори ан хил пиянаУагонър, Оклахома в първия учебен ден, когато педагожката дошла пияна като талпа на работа. Никой не знае какво е поркала госпожата, но всички видели,, че пристига без облекло на долната част от тялото под ханша, от което на нея хич не и пукало. Тя си стояла кротко в учителската стая в позата на „Мислителят“ на Роден и размишлявала над житейските въпроси. Естествено, разположена удобно в облак от високоградусни напитки с лепкав аромат и напомняне за бъчва, но все още без мухи винарки около нея.

Униформените дошли на местопрестъплението и ѝ сложили белезниците с обвинение за публична консумация на алкохол.

Какво ще се случи с госпожа Лори Анн Хил, никой не знае, но е ясно, че ще търпи сериозни санкции, най-малкото във връзка с това, че пиенето на обществени места е забранено във всички американски щати и Оклахома не прави изключение в това отношение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене