Кутев иска арест за Цветанов, зам.-губернаторът Асим Адемов го „закла” : Антоне, Антоне… мечтаеш за комунистическия строй и Белене

Асим Адемов

Явно на вас „другарите“ ви е много трудно да свикнете да живеете по правилата на демокрацията, довърши го Адемов

Заместник областният управител на Благоевград Асим Адемов изригна бурно във фейсбук профила си срещу депутата от БСП Антон Кутев заради присъдата и свободата на Цветан Цветанов.

34-03-01 Антон Кутев

Антон Кутев в телевизионен ефир поиска на Цветан Цветанов да бъде повдигната мярка за неотклонение. „Той е единственият депутат, осъден на втора инстанция, който се разхожда свободно. Прокуратурата трябва да се задейства веднага“, заяви депутатът от БСП. Кутев обвини ген. Атанас Атанасов, че е хвърлил димката с подслушването на протестиращи, за да отклони вниманието от присъдата на бившия вътрешен министър.

34-03-01 cvetanov

В отговор на тези твърдения Адемов написа в личния си профил във фейсбук: „Ех, Антоне, Антоне, размечтал си се за славните години на светлия комунистически строй! Ама вече я няма славната милиция, която да арестува Цветанов и да го хвърли в Белене. Явно на вас „другарите“ ви е много трудно да свикнете да живеете по правилата на демокрацията. А колко хубаво беше, когато без съд и присъда хвърляхте неудобните по лагерите… разбирам ви носталгията, но идилията комунистическа се надявам повече да не се случва! “Някои от приятелите на Адемов го подкрепиха в яростната му защита, а други нападнаха ГЕРБ.“ ЦЯЛАТА БКП / БСП ДО СТЕНАТА, СЪД ЗА ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ!!! Тогава ще има мир и покой за народа!!!“, написа като коментар Мария Илиева. Последваха и доста по-груби изказвания по адрес на Кутев: „Един голям боклук си, другарю Кутев… имам предложение за теб… вземи се обеси, че си срам за цяла България!… Направи това добро за родината си…“  и „Другарю Кутев, ако си прехапеш езика, ще умреш от собствената си отрова!“ бяха само част от злостните коментари от онлайн приятелите на Асим Адемов.

Имаше и ответен удар от имота на Христо Вълканов, който от името на Обединени земеделци-Варна написа: “Искаме лустрация и задължително гласуване”.

Снимките:

1 Асим Адемов

2 Антон Кутев

3 Цветан Цветанов

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене