ВИДЕО: Успех в кандидат-студентските изпити пожела Дядо Серафим на абитуриентите от Гоце Делчев

фддфф

Среща на н.в.п. Неврокопски митрополит Серафим се състоя днес със завършващи средношколци от Гоце Делчев, по негово искане. Срещата е традиция положена от предшественика му Дядо Натанаил на която, Светата Неврокопска митрополия дава благословията си за успех на кандидат-студентските изпити на младежите завършващи средно образование. Присъствието на учениците на това мероприятие не бе задължително, но за радост на Дядо Серафим, те проявиха неочаквано голям интерес.

„за мене тази среша с нашия митрополит бе много важна. Аз вярвам в Бог и с благословията на дядо Серафим вярва, че ще имам успех“, сподели абитуриентката Мария Шопова.

Дядо Владика посъветва зрелостниците да се уповават винаги на Бога и Св. Богородица, да не забравят църквата и да не забравят родния неврокопски край

Абитуриентите от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев връчиха благодарствен адрес на неврокопскя митрополит за положеното внимание към тях и за благословията му за успех на младите хора. Дядо Серафим с удоволствие прочета на всеослушание писмената благодарност на учениците….

„ Вратите на Светата Неврокопска митрополия са винаги отворени за всички по всяко време, с вяра в Христос и Богородица се постига всичко“, каза още Дядо Серафим.
С връчване на всеки средношколец по един църковен календар и химикалка, с която да пишат на кандидат-студентските изпити, Дядо Владика изпрати зрелостниците

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене