Иван Тишев (Революция Z): Гоце Делчев, подгответе се за невероятен неделен концерт, идваме да ви разбием!

В неделя най-известната млада рок банда в България – Революция Z гостува за първи път пред гоцеделчевска публика. Те нашумяха през изминалите години с редицата тотални хитове като „Аз искам”, „Никога няма”, „Можеш да бъдеш” и други. А и с участието им като главни персонажи в едноименния телевизионен сериал, който тази есен ще стартира своя втори сезон.

Към днешна дата Революция Z са в частично нов революционен състав, с който преди месец щурмуваха препълнената арена Армеец, за да подгреят легендарните Роксет.2110141396

Поради големия фенски интерес към концерта в Гоце Делчев, се свързахме с основното лице на групата Иван Тишев, който сподели че нямат търпение да се срещнат с публиката в Градъ.

A като пожелание към феновете, заяви: „Гоце Делчев, подгответе се за невероятен неделен концерт, идваме да ви разбием!”.

Очаква се солидно представяне и от нашумелите в София – Gold Rust, които ще подгреят Револщция Z и са повече от нахъсани в желанието си да покорят националната сцена.

Естествено ще има сериозно представителство и на гоцеделчевски групи, като тази година честа на местната рок сцена ще бранят дамите от Stinky dragons, опасните Tarantulas със своя вокал Sunny и бившите Контраст, които сега мислят да доминират с новото си име Dominators.

Рок концерта в чест на Съединението е организиран от Община Гоце Делчев и ще стартира тази неделя в 17.30 часа пред Дом на културата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене