Осъденият Асен Бербатов пред Топ Преса: Нахални сте! Нямате ли срам?!

Асен Бербатов

На всеки един като вас, който е изпълнен със злоба срещу мен и моето семейство, ще кажа да го сполети същото и да види какво е да си от другата страна!

Една година и два месеца условно с 3-годишен изпита­телен срок за разпростране­ние на дрога, е присъдата на брата на футболната ни звез­да Димитър Бербатов – Асен. Тази седмица той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, одо­брено от окръжния съдия Атанас Маскръчки. Срещу Асен Бербатов бе повдигна­то обвинение за два случая на продажба на дрога. На 6 ноември 2012 г. около 19,10 часа на главната улица в Благоевград, той продал на благоевградчанина Б. В. 0,62 грама кокаин за 77,50 лева. Вторият случай е от 15 март 2013 г., когато около 21 часа, отново в центъра на Благоевград пласирал на А. А. срещу 90 лева 0,86 грама кокаин. Бербатов имаше и второ обвинение за шофира­не без книжка. На рождения ден на брат си – 30 януари 2013 г. той е бил засечен да шофира колата на жена си „Сеат Леон“ без свидетелство за управление, след като полицията му го отнела на 10 месеца по-рано. За това нарушение, сега той получи ново наказание – без право да упра­влява автомобил 1 г. През октомври 2012 г. Асен бе за­държан на главен път Е-79 в колата на жена си, като полицаите откриха в бебешкото столче на сина му 19 грама кокаин. Район­ният съд в Дупница му даде 1 г. условно, но той обжалва наказанието пред окръжния съд в Кюстендил. Цели три дни ние от вестник Топ Пре­са – югозападният таблоид се опитваме да се свържем с „блудният“ брат за да го помолим за коментар по темата. Съдбата го направи обществена личност и той дължи доста отговори за своето поведение и защо петни името на славния си брат който от своя страна лепи лош етикет на страна­та ни. Чрез наш приятел ад­вокат успяхме да намерим мобилният му телефон и признаваме си с нечовешки усилия и малко хитрост ус­пяхме да накараме осъде­ния да вдигне. Предаваме ви разговора ни едно към едно.

  • Господин Бербатов, всъщност аз съм Силвия от вестник Топ Преса. Много искам да ви задам няколко въпроса.

Малеее, що за нахални сте, бе хора! Нямате ли срам?! Това вашето направо си е тормоз…

– Нямате ли поне грам съ­вест, господин Бербатов, за това какво име си градите

пред обществото с вашите действия? Петните и името на брат си…

– … (Ругатня) … що не си гледате работата. Аз меся ли ви се във вашия живот?

Защо вие правите така в моя? Мисли­те ли, че сте възпи­тан човек?

– Да. Върша си работата. Не ни прие­майте за ваши врагове. Медиите не са ви врагове.

– Вие сте жъл­ти. А с жълтите не разговарям, прекъсвам връзка­та, защото каквото и да ви кажа, ще го изопачите и ще го изкарате сензация. На всеки един като вас, който е изпълнен със злоба сре­щу мен и моето семейство, ще кажа да го спо­лети същото и да види какво е да си от другата страна.

  • Мога ли да ви цитирам.?
  • Слагам край на разговора.

Разговора пре­даваме едно към едно – без думите, които смятаме, че не заслужа­ват публичност заради непри­ятното им съдържание. Дър­жим да отбележим, че ние сме първата медия която потърси господин Бербатов по темата. Макар видимо незначително за цяла седмица тиражира­не името му из сайтовете и вестниците, трябваше да се чуе и неговият глас. Другото не ни интересува.

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене