Скандал в Господинци: Кметът Ахмед Ходжов тормози и се гаври с възрастна жена!

Не и вярвал, че тя е гласувала за него на кметските избори

Зрелищен скандал набира скорост в с. Господинци. Кметът Ахмед Ходжов тормози възрастна жена, защото не и вярва, че тя е гласувала за него на кметските избори. Бабата се казва Сане Исуфова Пилева и е на 78 години с голям здравословен проблем, свързан със сърцето.

Сигналът до нас дойде от внучката на потърпевшата, Даниела Мицурева.

Даниела Мицурева

„Ахмед Ходжов постоянно тормози баба ми, Сане Пилева. Тормозът се изразява в обиди. Ходжов гледа 4 кучета и 17 котета, които всеки ден, „по някаква случайност“, се озовават в двора на баба ми. Нормално, какво всички биха постъпили, бабата иска да изгони животните от къщата си и в този момент се появява този господинчо и започва да я ругае, както нея, така и цялото и семейство. Набеждава дори баба ми, че е крадла“, разказва Мицурева.

Сане Пилева преди седмица е претърпяла сериозна операция на сърцето в София. Думите на кметът са били: „Мама ти да е*а, в ковчег да си те бяха докарали“. Също заканите и обидите му са били свързани с цялото семейство на потърпевшата, включаещо и подателката на сигнала, Даниела Мицурева. Думите „курви и проститутки“, всеки ден изнасяли из цялото село.

Заведено е дело срещу кмета, обвинявайки го за обиди и психически тормоз към бабата.

„Съмняваме се, че тормозът идва от там, че бабата не е гласувала за него на кметските избори“, завършва Даниела Мицурева.

 

РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО СЛУЧАЯ ПРОДЪЛЖАВА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене