Местния печат

печат

„Вяра“

Костадин Паскалев атакува кметския пост на Фандъкова в София

Бившият кмет на Благоевград и съветник на президента Георги Първанов Костадин Паскалев влиза активно в политиката на България, той е номинацията на БСП за градоначалник на София. Паскалев се явява основен съперник на столичната кметица Йорданка Фандъкова, която е от Самоков.

700 л натурални сокове и 30 кашона захарни изделия с изтекъл срок на годност засякоха на борсата в Самоков, част от стоката пласирана в детските градини и училищата

700 литра натурални сокове и 30 кашона захарни изделия с изтекъл срок на годност бяха намерени в търговската борса на Самоков. По разпореждане на началника на РУП-Самоков Ивайло Трайков бе организирана съвместна акция на РУП-Самоков, Данъчната служба и Агенцията по храните. Проверката започна в 8 ч. сутринта и продължи до късния следобед.

Пенсионерите Йордан Димитров и Димитър Тасев от Дупница: По тротоарите и улиците в крайните квартали е ад, а старите плочки станаха курбан на машините на „Галчев инженеринг”, ако е останало нещо здраве, кмете, нека го купим

Будни дупничани подеха инициатива изкъртените здрави тротоарни плочки из централна градска част да може да се закупуват от общината. Хората искат с тях да облагородят тротоарите, както и цветните алеи и пътеките в домовете си.

Подариха пожарна кола на доброволците от Кочериново, зам.-кметът Качански взе ключовете

Община Кочериново получи пожарен автомобил с висока проходимост от МВР за нуждите на доброволно формирование „Ястреб”, съобщиха от администрацията на кмета Иван Минков. Той ще подпомага работата на доброволците при всички спасителни мероприятия, в които те участват.

Съветникът Сашо Диманов от Перник за ЧРД топна снага в басейна на БКП величията във Велинград, съблече се по плувки в най-големия студ 

ГЕРБ съветникът Сашо Диманов и чаровната му съпруга Надя се поглезиха на романтичен СПА уикенд във Велинград. Двамата релаксираха сред минарелната вода и чист въздух в курорта. Сашо Диманов, който е и преподавател в ПТГ „Юрий Гагарин“, вчера бе рожденик и стотици приятели го затрупаха с честитки за празника.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене