Честит рожден ден, Митко!

бербатов

Монако: Бербатов няма да ходи никъде

Днес почетният гражданин на Благоевград и звезда на френския „Монако“ Димитър Бербатов навършва 34 години. Прославил малка България далеч извън пределите й, той продължава да бъде пример на младите как талантът на един човек става достояние на целия свят.

Продължава да бъде пример, не само с поведението си на терена, но и извън него.

 

Честит рожден ден, Митко!

Желаем ти здраве, късмет и много щастие!

 

Клубът на благоевградчанинът – „Монако“, обяви вчера, че няма никакво намерение да се раздели с голямата си звезда. Френските медии цитират неназовани представители на тима, според които трансфер на Димитър Бербатов през януари няма да има. Българинът беше спряган за завръщане в английската Висша лига. В началото на седмицата се заговори, че интерес има от КПР, а днес бяха добавени още отборите на Евертън, Хъл Сити и Кристъл Палас.

Вестници като „Дейли Мейл“ и „Дейли Стар“ твърдяха, че „монегаските“ са готови да се разделят със звездата си за 1.3 млн. евро, а пък в Англия му предлагали същата заплата, както в Княжеството – 90 хил. евро на седмица.

Наставникът на Монако Леонардо Жардим обаче смята да използва нападателя заради тежките битки на четири фронта – в първенството, Купата на Франция, Купата на Лигата и Шампионската лига. Българинът е топреализаторът на французите до момента.

Бербо е обвързан с договор до края на сезона. Пред Гонг агентът му Емил Данчев миналата седмица не само обяви, че няма да ходи никъде сега, а и разкри още, че съдбата му на „Луи Втори“ ще се решава през февруари или март, когато ще има среща с ръководителите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене