Силен вятър днес

силен вятър

Днес времето ще е ветровито и облачно. По-късно след обяд в югозападните райони ще завали дъжд и постепенно валежите ще обхванат Западна България. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад. В цялата страна, с изключение на област Видин, е обявен жълт предупредителен код, заради очаквания силен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°. За София максимална около 9°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 9°, а минималната 3°, за Банско 9°/4°, Разлог 9°/4°, Дупница 9°/4°, Кюстендил 8°/3°, Перник 9°/4°, Гоце Делчев 11°/7°, Сандански 10°/6° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 10°, а минималните до 6°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще стане значително по-ниско от средното за месеца .

В планините ще има значителна облачност. След обяд на места в Пирин и Родопите ще превали слаб сняг. Ще духа бурен юг-югозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 м ще е около 6°, на 2000 м около 1°. 

По Черноморието ще е предимно облачно. Ще духа силен южен вятър. Максимални температури между 10° и 14°. Температура на морската вода 6°. Вълнение на морето 3-4 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене