7 футболисти на проби в „Банско“

103483-pirin-bl--bansko2

Седем футболисти започнаха проби във „Банско“. Това са 19-годишният вратар Георги Ставрев от ДЮШ на „Литекс“, син на бившия страж на ловчанлии и настоящ треньор на вратарите на „Черно море“ Варна Стоян Ставрев, 24-годишният бранител Дейвид Пенчев от ДЮШ на „Славия“, играл за последно в долните дивизии в Германия, 21-годишният защитник Михаил Минков от „Оборище“ Панагюрище, 18-годишният халф Росен Колев от ДЮШ на „Спартак“ Пловдив, 19-годишният полузащитник Йордан Йорданов от тима на „Павликени“, 19-годишният халф Пол Александров от ДЮШ на ЦСКА и 19-годишният халф Велко Слаев, играл за последно във филиал на „Реал“ Мадрид в Испания.

Те ще тренират с банскалии до края на седмицата и ще участват в контролната среща със столичния Елит в събота, в която ще се опитат да впечатлят старши треньора Александър Томаш.

В състава се очакват още няколко млади играчи на проби, като те ще бъдат тествани и в контролата срещу Миньор Перник на 31 януари от 14.00 часа на терена в комплекс „Царско село“ в София.

Футболистите на Банско продължават с двуразовите занимания през тази седмица.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене