Хороскоп за 11 януари

зодии

ОВЕН

Ня­кои ва­ши фи­нан­со­ви при­тес­не­ния ще бъ­дат раз­се­я­ни от съ­о­б­ще­ние, ко­е­то ще по­лу­чи­те днес. При част от Овен се очер­та­ват ус­пеш­ни кон­так­ти или въз­мож­ност за нова любов. Днес съ­щес­т­ву­ва голям шанс за положителна про­мя­на.

ТЕЛЕЦ

Ко­ле­ба­ни­я­та и без­по­койс­т­во­то оказ­ват не­га­тив­но вли­я­ние вър­ху мно­го пред­с­та­ви­те­ли на Те­лец, но днес е мно­го важ­но да се отър­си­те от не­го, за да пос­тиг­не­те про­фе­си­о­нал­на и со­ци­а­л­на ста­би­ли­за­ция. Неделя е ден за тран­с­фор­ма­ция, мо­же да стъ­пи­те на нов път или да сло­жи­те на­ча­ло­то на но­во нап­рав­ле­ние в раз­ви­тието си.

БЛИЗНАЦИ

В неделя Близ­на­ци­те са под ог­ром­но вът­реш­но нап­ре­же­ние, но то­ва не ви пре­чи да се дър­жи­те дос­той­но и да ре­а­ги­ра­те адек­ват­но на про­я­ви­те око­ло вас. Нап­ре­же­ни­е­то е по­ро­де­но от очак­ва­не, от­на­ся­що се към жиз­не­но­ва­жен за вас проб­лем, свър­зан със со­ци­а­л­ния ви прос­пе­ри­тет. Ус­пе­хът ще ви съ­път­с­т­ва.

РАК

Днес прос­то не ви е ден, но не се от­чай­вай­те. Как­ви­то и но­ви­ни да на­у­чи­те, бъ­де­те дос­той­ни док­рай. Ва­ши­ят сто­и­ци­зъм ще бъ­де въз­наг­ра­ден. От­бяг­вай­те об­щес­т­ве­ни­те кон­так­ти, по­ра­ди не­съв­сем дру­же­люб­но­то ви от­но­ше­ние към окол­ни­те мо­же да си нав­ре­ди­те. Не го­во­ре­те мно­го, въз­мож­но е да из­да­де­те тай­на.

ЛЪВ

За мно­го от вас неделя е ден, в кой­то осъз­на­ва­те, че кон­т­ро­ли­ра­те по­ло­же­ни­е­то, но то­ва не оз­на­ча­ва бе­зог­лед­но дви­же­ние към цел­та. Във всич­ки­те си кон­так­ти, дейс­т­вия и на­ме­ре­ния бъ­де­те уме­ре­ни и съ­о­б­ра­зи­тел­ни. То­ва ще ви ут­вър­ди още по­ве­че и ще ви нап­ра­ви не­пок­ла­ти­ми. У дома ви очакват приятни изненади.

ДЕВА

Же­ла­ни­е­то за про­мя­на е за­лег­на­ло у мно­зи­на и днес мо­же би е ней­ни­ят пър­ви ден. Да­ли тя ще е по­ло­жи­тел­на или от­ри­ца­тел­на, за­ви­си от вас – ед­на пог­реш­на стъп­ка и мо­же да се озо­ве­те в об­рат­на по­со­ка. Ус­пе­хът пред­по­ла­га ду­ше­вен ба­ланс, твър­дост и го­ля­ма съ­о­б­ра­зи­тел­ност. Днес кон­так­ти­те ви са с доб­ра пер­с­пек­ти­ва.

ВЕЗНИ

В неделя ин­ту­и­ци­я­та ви дейс­т­ва уси­ле­но и тряб­ва да й се под­чи­ни­те. През след­ва­щи­те ня­кол­ко дни из­бяг­вай­те кон­ф­лик­ти в служ­ба­та и не да­вай­те па­ри на­за­ем, труд­но ще си взе­ме­те па­ри­те об­рат­но. При биз­нес­ме­ни­те е въз­мож­на кон­ф­рон­та­ция със съд­руж­ни­ци по фи­нан­со­ви при­чи­ни. Де­нят е ус­пе­шен за хо­ра­та на из­кус­т­во­то.

СКОРПИОН

Има­те доб­ри въз­мож­нос­ти за осъ­щест­вява­не на на­ме­ре­ния­та си, къс­ме­тът е на ва­ша стра­на днес. Мо­же­те да про­ве­де­те ус­пеш­ни сре­щи или от­дав­на за­мис­лен ход във ва­шия де­ло­ви жи­вот. Някои имат не­раз­ре­шен фи­нан­сов проб­лем, свър­зан с ра­бо­та­та в мо­мен­та. Днес има­те въз­мож­ност да раз­ре­ши­те проб­ле­ми­те си.

СТРЕЛЕЦ

Лес­но се обиж­да­те и по та­зи при­чи­на “са­ми си зат­ва­ря­те вра­та­та”, от­каз­вай­ки се от дейс­т­вия, от ко­и­то ще има­те са­мо пол­за. Не тър­се­те от­мъ­ще­ние, за­що­то мо­же да пос­лед­ва неп­ри­я­т­на и не­о­чак­ва­на раз­в­ръз­ка с фа­тал­ни пос­ле­ди­ци за ня­кои от вас. На­ла­га се да пре­тър­пи­те ня­кои мал­ки не­у­доб­с­т­ва, за да има­те шанс за­нап­ред.

КОЗИРОГ

“Лю­бим­ци на съд­ба­та” мо­же да се на­ре­кат ро­де­ни­те под Ко­зи­рог. Ус­пе­хи­те ви съ­път­с­т­ват. Ако не при­бър­з­ва­те и дейс­т­ва­те пос­ле­до­ва­тел­но, ще ба­лан­си­ра­те от­но­ше­ни­я­та с близките си, ко­е­то са­мо ще ви е от пол­за. Биз­нес­ме­ни­те труд­но ще пос­тиг­нат ба­ланс, не­и­зяс­не­ни фак­то­ри мо­гат да пре­диз­ви­кат се­ри­о­з­на кон­ф­рон­та­ции.

ВОДОЛЕЙ

Пси­хи­чес­ко­то на­то­вар­ва­не при ня­кои от Во­до­лей е ог­ром­но, но вмес­то да им пре­чи, то до­ри ще ги пред­па­зи от от­дел­ни неп­ри­я­т­нос­ти. Га­ран­ция за ус­пеш­на неделя да­ва ва­ши­ят ста­ра­те­лен под­ход към за­дъл­же­ни­я­та ви, за пра­вил­на­та по­со­ка на дейс­т­ви­я­та ви раз­чи­тай­те на ин­ту­и­ци­я­та си. Не пре­неб­рег­вай­те здра­ве­то си.

РИБИ

Те­ле­фон­но обаж­да­не или съ­о­б­ще­ние ще ви ак­ти­ви­зи­ра днес. Проб­ле­ми от лично ес­тес­т­во не ви лип­с­ват, но се­га има­те шан­са да ги ре­ши­те по най-доб­рия на­чин. Очак­вай­те по­мощ в то­ва от­но­ше­ние от же­на, на ко­я­то на­пъл­но мо­же да раз­чи­та­те. Вни­ма­вай­те при ре­ша­ва­не на финансови въп­ро­си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене