Какъв мъж е в зависимост от колата, която шофира?

Не казваме, че мъжете обичат повече колите, отколкото женитеси, само твърдим, че се грижат по-добре за тях. Или поне това е хубаво оправдание да си мрънкаме за нещо. Но каквото и отношение да имат към колите си, в случая ни интересува предпочитанието им към марка.Защото именно то говори много за характера на един мъж.

Повечето от господата остават верни на една марка години наред. Дори се смята, че ако я сменят, най-вероятно се е случила някаква корена промяна в живота им, съответно и в начина им на мислене. Доколко това е така, оставаме на вас да прецените. Вижте що за мъж е според колата, която кара.

БМВ

Феновете на тази марка са мъже, които обичат живота и знаят как да му се радват. Големи чаровници, големи купонджии и верни приятели! Дамите трябва да имат едно наум, защото тези пичове знаят как да завъртят главата на една жена, но не са много склонни към обвързване. А дори и да се влюбят до уши, няма да търпят капризи! Или поне не за дълго. Те са верни на своите принципи и са готови на всичко за хората, които уважават. Но ако не сте един от тях, по-добре не се бъзикайте с феновете на BMW! Защото не след дълго ще разберете, че сте направили голяяяма грешка.
ЕФЕКТИВЕН способ за отслабване! След ядене трябва да направите…

Хонда

Тези момчета са стъпили здраво на земята и преследват без отклонения своите цели. Те са умни, любящи, грижовни, но в никакъв случай наивни.Затова, ще ви е много трудно да ги подведете или излъжете за нещо. Държат много на своите избраници. Ще се стараят нищо да не ви липсва, но няма да ви позволят да направлявате живота им. Ако имате проблем, веднага ще ви помогнат, стига да е по силите им. Това, на което страшно много държат, е уважението и подкрепата.

Опел

Почитателите на Опел са много интересни личности. Те могат да обичат до полуда, но въпреки това да кажат: „Край!“, ако дамата на сърцето им злоупотребява с тях. Падат си доста ревниви, така че не ги провокирайте дори с невинни свалки (каквото и да означава това). Като цяло не си падат по непремерените рискове. Само че понякога са много импулсивни и могат да ви изненадат с постъпка или решение. Преследват целите си, но не и на всяка цена. За тях можем още да кажем, че са големи романтици.

Пежо

Тези мъже обожават да са на път! Обожават и високите скорости!Много изобретателни, много романтични и много добри любовници. Действат адекватно в напечени ситуации и може да разчитате на тях за всичко. Ако си падате по фен на Пежо, трябва да знаете, че сърцето му не се печели лесно. Но пък, щом успеете, той ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре с него. Другото, с което се отличават, е че стават много добри шефове и мениджъри.

Рено

Феновете на Рено са страхотни момчета. Когато трябва са мили, когато трябва отстояват позицията си до край. Ако имате връзка с такъв мъж, пазете си го! Не се впечатлявайте от дребните забележки, които ви прави или от това, че е предпочел да гледа спорт, вместо да отидете на разходка. Защото той наистина държи на жената до себе си. Освен това е доста умен и от всяка възможност ще извлече максимални ползи. И в този ред на мисли, няма да е зле да се вслушвате повече в съветите му.

Волво

Уравновесени, перспективни, практични и стабилни пичове. Такива са феновете на Волво. Много от тях се издигат в кариерата си или започват собствен бизнес. Имат невероятен нюх, но понякога им липсва смелост да действат. И все пак, това не е повод за притеснение, защото, ако изпуснат една възможност, съвсем скоро ще „надушат“ нова. В любовта са разбрани и склонни на компромиси, но няма шанс да станат мъже под чехъл.Това, че премълчават някои неща, е само защото не искат някой да им дудне на главата.

Фолксваген

Своенравни, „луди глави“ или както и да ги наречете, това са момчетата, с които ще изпитате най-силните емоции в живота си. Така ще ви влязат под кожата и така ще ви замаят, че ще се чудите какво става. Но само не се заблуждавайте, че ще ви е лесно. Феновете на Фолксваген не търпят команди! Рядко правят компромиси и не им пука да ви кажат в очите какво мислят. Затова не се опитвайте да ги манипулирате или да им вкарвате други „женски номера“. Дори да успеете няколко пъти, накрая ще ударите на камък.

Форд

Има хора, които смятат феновете на Форд за скучни. Грешка! Те просто знаят какво искат и не си хабят времето и енергията за неща, които не ги интересуват. Първо гледат да свършат работата, пък тогава идва ред на забавления. А, когато това стане, са неудържими. В любовта са постоянни и държат на верността. Не винаги съумяват правилно да изразяват чувствата си, но това не значи, че ги нямат. Това, което може да ги отблъсне от вас, е постоянната критика. Те много мразят някой да им мрънка!

Шевролет

Момчетата, които карат Шевролет, са истински плейбои! Опашката от жените, които се борят за вниманието им, е доста голяма. Така че бъдете готови за жестока конкуренция! Може би заради това те не обичат ревниви момичета. Писнало им е да дават обяснения за всичко, което правят. Държат страшно много на приятелите си. И нищо чудно да ви пренебрегнат заради тях. Що се отнася за професионалното им развитие – те са способни и се справят перфектно, с каквото и да се захванат.

Мерцедес

Какво да ви кажем, тези мъже искат само най-доброто и не се спират пред нищо, за да го получат. Бохеми по душа, обичат комфорта и лукса. Падат си и по нощния живот, но няма да ги видите да танцуват лудо на дансинга. По-скоро ще стоят на сепарето с чаша уиски и ще се оглеждат за свободни (или не толкова свободни) красавици. И като казахме свобода, трябва да знаете, че те няма да допуснат някой да ограничи тяхната.Те сами контролират живота и решенията си.

Мазда

Има една дума, която описва тези мъже и това е страст. Пожар в леглото, пожар на пътя, пожар в любовта. С тях няма начин да ви е скучно. Те обичат разнообразието, затова, ако искате да ги спечелите, ще трябва да им предложите именно това. Особено в секса! Те не си падат по сковани жени, които признават само мисионерската поза, а оралната любов смятат за нещо „мръсно“. В живота не всичко им върви по вода заради по-буйния им нрав. Но пък от друга страна, тези момчета са едни от малкото, които можем да наречем истински свободни.

Фиат

Момчетата, които карат Фиат обикновено са по-сериозни, дори леко строги. Трудно може да им се противоречи, но пък и не се налага често, защото имат способността винаги да са прави. Те са истински ценители на женската красота! Няма да ги видите да ухажват някое грозновато момиче. Романтиката не е тяхната стихия. Те пленяват с магнетичен поглед и страхотно отношение. Могат да накарат всяка жена да се чувства наистина специална и без да й правят нощни серенади.

Ауди

Класа е думата, с която можем да опишем феновете на Ауди. Ако провокирате интереса им, ще нацелят точния начин, по който искате да бъдете ухажвани. Само не им се правете на прекалено превзети, защото единственото, което ще провокирате, е насмешка. Те имат способността отлично да познават женската психика. Което ги прави много, много опасни и потенциални разбивачи на женски сърца. И все пак, ако имате такъв мъж в живота си, отнасяйте се с уважение към него. Бъдете уверени, но не нахални. Секси, но не и вулгрни.

Ситроен

Това са може би най-отговорните мъже. Тяхнатото обещание е закон! Затова имат много приятели и познати, които ги уважат и които се допитват до мнението им. Жените до тях се чувства сигурни и спокойни. Тези мъже много рядко изневеряват. Защото търсят любовта и когато я намерят, се стараят да си я пазят. Ще ви е малко трудно от гледна точка на това, че феновете на Ситроен не споделят много. Предпочитат да си мълчат и да търсят начин сами да се справят с проблемите си.

Тойота

Отговорни момчета, с широк мироглед, които много се дразнят на посредствените хора. В любовта са доста капризни, но си имат пълното право да са такива. Защото могат да дадат много и искат да са сигурни, че ще попаднат на жена, която го заслужава. Най-добре се чувстват, когато работят с ума си. Едва ли биха се хванали с работа, която не е на нивото им. Не, че са толкова надменни, просто искат да развият докрай своя потенциал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене