Разлог бе домакин на заключително състезание по Приложно колоездене за деца велосипедисти за 2024 година

Събитието се организира oт Български автомобилен съюз и с любезното съдействие на Община Разлог.
В заключително състезание, което се проведе на площад „Преображение“, а едни от най-добрите деца – колоездачи, със спечелени призови места от състезания през годината, се събраха отново да покажат умения и да добвят по още една награда към колекциите си. В отборните класирания през настоящата година, първенци са клубът по приложно колоездене-Берковица; на второ място е клубът по приложно колоездене-Етрополе, трети е отборът на Силистра.

Днес от град Берковица на площад „Преображение“ в Разлог дойдоха 14 деца с изключителни умения в приложното колоездене, от град Етрополе -7.

От Разлог участваха над 20 деца, които демонстрираха своите умения.
Първенци от отбора на Разлог са: Тодор Манушкин, Владислав Видин, Владимир Слаев, Борис Кирев и Елена Славкова-най-малкият участник.
Кметът на община Разлог- инж. Красимир Герчев връчи награди на ръководителите на отборите по приложно колоездене от Етрополе, Берковица и Разлог. А на младите велосипедисти връчи медали, купи и грамоти като им пожела още много бъдещи успехи.
За безусловната подкрепа и с благодарност за съдействието в организацията на днешното събитие, както и с благодарност за топлото гостоприемство, Съюзът на българските автомобилисти връчи „Златна“ карта на кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев.
С много емоции и усмивки завърши днешното състезание по приложно колоездене, както и награждаването. То излъчи и победителите в колоезденето и техните ръководители и организатори, излъчи и награди и децата, които за последно се състезават в отбора си, тъй като са преминали възрастовата граница.

Всички си пожелаха „До нови срещи!“

Разлог бе домакин на заключително състезание по Приложно колоездене за деца велосипедисти за 2024 година

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search