В Деня на любовната афера: Зам. областният управител на Пиринско Асим Адемов: Жена тръгне ли да ловува, пиши се отстрелян

Асим Адемов

Най-чаровната дама в местния парламент на Благоевград Злата Сотирова: Оправдаваме се с липса на внимание, скука, търсене на идеала, отмъщение, а всичко е от суета

В деня на любовната афера 7 януари един от първите мъже на Благоевград, заместник областният управител Асим Адемов, е категоричен, че най-честата причина за авантюрите на работното място е времето, което повечето хора прекарват в службата, вместо у дома.

04-03-01 Злата-Сотирова

„Всичко е въпрос на гледна точка. Българските жени умеят да флиртуват, а както е известно и в цял свят, те са и хубавици. Мъжете пък имат слаби съпротивителни сили. Нормални неща. В крайна сметка кой мъж би си затворил очите пред хубава жена, а когато освен красота тя съчетава в себе си и интелект, си направо застрелян от упор”, шеговито казва той. Жените понякога много умело ни вкарват в капана си, после се твърди, че мъжете били силният пол, а те слабият – няма такова нещо. Точно обратното – жените са по-силни от нас, мъжете, с една дума – жена тръгне ли да ловува, пиши се отстрелян”, допълва още Асим Адемов.

Най-чаровната и сексапилна дама пък в местния Общински съвет на Благоевград Злата Сотирова е лаконична: „Съществуват редица оправдания за любовната афера, като липса на внимание, скука, търсене на идеала, отмъщение. Причината обаче според мен е една и съща и се нарича суета. Смятам, че има ли авантюра на работното място, то автоматично престава да бъде работно. Ние, българите, имаме редица хубави и точни поговорки за това, но често ги забаравяме. Въпреки това обаче аз съм широкоскроен човек, нищо не ме учудва, не съдя никого, приемам всичко. В крайна сметка всеки сам решава как да живее живота си, с кого да се обвързва и с кого не. В крайна сметка, откакто свят светува, изневерите са част от брака и живота”, споделя Злата Сотирова. Според социолозите нежният пол е по-привлечен от авантюрите. И докато мъжете намират случайните връзки за мимолетни, дамите по-често влагат някаква стойност, казват те. Според тях мъжете се удовлетворяват с удоволствието от секса, опитвайки да разнообразят интимния си живот, а дамите търсят не само удоволствие в леглото, но също така и романтична връзка. Именно с това те обясняват и факта, че жените по-често се влюбват в любовниците си, отколкото мъжете, които рядко се привързват към жените, с които изневеряват.

Експерти твърдят, че именно на 7 януари хората са най-често склонни да започнат извънбрачна връзка. Според статистиката първият месец от годината е най-безрадостният за браковете, тъй като най-често през януари повечето от нас се втурват да се развеждат или се впускат в извънбрачни авантюри. Така например скорошно проучване показва още, че първата работна седмица на месеца е най-заетата за бракоразводните адвокати.Стресът, на който са били подложени много двойки по празниците, в крайна сметка води до увеличаване на разделите и разводите в началото на новата година, категорични са някои от адвокатите, други пък твърдят, че това се дължи единствено на факта, че един на всеки трима души вярва, че е сключил брак с погрешен партньор.

Снимки:

1 Асим Адемов

2 Злата Сотирова

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене