820 лв. е дарил и мултимилионерът Джевдет Чакъров, който в момента е съпредесадел на ДПС и е кандидат-депутат от АПС. Толкова левчета е дарил и един от най-богатите депутати Рамадан Аталай.

НИЗОСТ! ВСИЧКИ СА С ДОГАН НО НИКОЙ НЕ ДАВА И ЛЕВ ЗА КАМПАНИЯТА… Кючюк с 24 000 евро заплата дарил само 900! Сокола чака на обикновения човек!

Евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк, който получава мининум 24 000 евро месечна заплата от Европейския парламент е дарил …900 лв. за предизборната кампания на коалицията „Алианс за права и свободи“ (АПС) на Ахмед Доган. Това показа проверка на информационна агенция www.toppresa.com в регистъра на Сметната палата.

Дарената дребна сума показва, че Кючюк въобще не се притеснява от реалната възможност АПС да не влезе в следващия парламент. Неофициални проучвания показват, че коалицията е на ръба да не прескочи 4-та бариера за влизане в Народното събрание, защото има малко над 85 000 гласа. За Кючюк очевидно е важно, че той се докопа до нов 5-годишен мандат в Европейския парламент.

За разлика от него, колегата му Танер Кабилов е дарил 30 000 лв. за предизборната кампанията на ДПС-Ново начало. Сумута представлява половината от месечната му евродепутатска заплата.

Проверката на медията ни в регистъра на Сметната палата показа още, че до момента хората около Ахмед Доган са успели да наберат скромните 65 320 лв. Те идват от над 70 дарители, всеки от които се е отчел с по около 1000 лв.

820 лв. е дарил и мултимилионерът Джевдет Чакъров, който в момента е съпредесадел на ДПС и е кандидат-депутат от АПС. Толкова левчета е дарил и един от най-богатите депутати Рамадан Аталай. Емисарите им обаче, не спират да обикалят бизнесмени и търговци, обикновен ихора съкщо и да просят пари. Видимо Доган ще разчита не на дерибеите, а отново на обикновените хора.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search