Хороскоп на деня

ОВЕН

Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява Съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск. Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели, дори и ако се познавате добре с тях. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да ви натоварят със задачи, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте професионалните си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с делови партньори на ваши колеги, които не познавате, но сте наясно, че няма да работите с тях. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Вложете творчество в работата си и ще постигнете впечатляващи резултати. Споделете новите си идеи без агресия. Бъдете снизходителни към вашите колеги, ако са допуснали грешка, която е поправима и не ви вреди. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РАК

Разрешете успешно спорни въпроси с вашите делови партньори. Себеанализът е задължителен. Проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с финансови искове, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще. През деня сте напрегнати и нервни. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада.

ЛЪВ

Очаквайте приходи. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Изпълнени сте с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте активни или да се отдадете на рутината. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

ДЕВА

Не приемайте работа, свързана с чужди забавени задължения. Откажете се от намерението да планирате бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки и ненужни обяснения, за да не превърнете в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

ВЕЗНИ

Направете поредния скок в интелектуалното си развитие. Работата ви спори, а начинанията са успешни по-скоро на късмет, ако сте прибързани и не се задълбочавате в задълженията си. Затова бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови знания. Уловете мига, защото любовта е до вас. От вас зависи да забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

СКОРПИОН

Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. Не очаквайте помощ от колегите си, защото са притеснени, че може да ги изместите. Разчитайте на себе си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Не очаквайте финансови постъпления, ако сте забравили да подготвите документите. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и работите задълбочено. Не бива да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. Няма да разберат от какво сте се лишили в тяхна полза и след време ще се подиграват на вашата наивност. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

КОЗИРОГ

Интересът към вас е видимо подчертан. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за проекта, заради който сте придобили световна известност. Не ги отлагайте и обяснете начина си на работа. Работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален успех. Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна. Проблеми с колегите ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след това се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи. Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

РИБИ

Внимателните инвестиции ще помогнат за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби. Всички покупки, без недвижимо имущество, са успешни. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи защото може да ви изненадат неочакваности. Търговците да са активни. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search