Мълниеносно! Кирил Петков категоричен:Ако се запази скоростта, с която се вдигаха доходите през последните 3 години, до края на 2027 г. минималната работна заплата ще достигне 1000 евро, а средната работна заплата 2000 евро.

Можем да осигурим високи майчински плащания и по време на втората година след раждане, когато майките се върнат на работа. Така ще помогнем и на пазара на труда с повече майки да могат да си позволят да се върнат на работа. Знаем, че всички са се фокусирали в миналото, ние искаме България да напредне и да отиде в бъдещето по най-смисления начин! По-важно е да се борим за това да променим България и да й дадем бъдеще!

 

Пред българските граждани слагаме модел, който позволява да има управление, без партиите да си имат доверие. Такъв модел виждаме в Италия и Франция – на равноотдалечен от партиите премиер, експерт, с обществено доверие, който да припознава основните политики в програмата ни“.

Направихме много грешки, но нито едно действие, продиктувано от страх или корупция.

Много политици са силни на хубавите думи, но не и на действията.

Време е политическият егоизъм, жаждата за постове, мераците за скрити схеми да спрат и другите партии да се осъзнаят, че ние предлагаме единствения работещ вариант за излизане от политическата криза. И да, борим се първият мандат да бъде наш, това ще гарантира, че ще имаме доверие в този процес за излизане от политическата криза. Последните две редовни правителства не бяха направени от старите партии, а точно от нас.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search