Това странно заглавие на книгата си авторът е поставил защото. Авторът прочете и част от разказът с който представя как е запомнил и баща си който неврокопчани свойски наричаха „бай Марин“.

„Времевратно“ е книгата с която неврокопският художник Николай Маринов изненада почитатели си

„Времевратно“. Това е заглавието на сборник от разкази на популярният неврокопски художник, поет и бохем, Николай Маринов, който вместо с поредна изложба на живопис или поезия, очарова снощи почитателите си в Гоце Делчев с белетристика. Времевратно.

Това странно заглавие на книгата си авторът е поставил защото. Авторът прочете и част от разказът с който представя как е запомнил и баща си който неврокопчани свойски наричаха „бай Марин“. Освен разкази по действителни слуки от неговият живот описани с много колорит и хумор, във „Времевратно“, Ники Маринов е публикувал и стихотворение посветено на негова приятелка от детинството която е и голяма почитателка на творчеството му. Николай Маринов благодари за подкрепата на творчеството му на общината, на местни предприемачи и разбира са на почитателите си както от родният му град Гоце Делчев, така и от страната и чужбина. „Времевратно“, авторът посвещава на 40-годишнината на неговото творчество а представянето на книгата пред гражданството бе част от празничната програма в Гоце Делчев по повод 112 години от освобождението на град Неврокоп от османско владичество

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search