Пълна зала в Гоце Делчев в подкрепа на Кирил Добрев и Гергана Орманлиева

Залата в Дома на културата в Гоце Делчев се оказа тясна, за да побере всички почитатели на българското изкуство дошли да видят спектакъла “Виновни” на Мариана Попова и Веселин Плачков. Този спектакъл бе подарък за публиката от водача на листата на БСП – Обединена левица в област Благоевград Кирил Добрев и кандидата за народен представител от Гоце Делчев Гергана Орманлиева.

“Тук сме, за да подкрепим приятели, които са били до нас много дълги години, които са истински и стойностни хора, които ценят изкуството и го подаряват на вас”, споделиха големите артисти Мариана Попова и Веселин Плачков, пред повече от 500 зрители в Дома на културата. На 24 октомври ценителите на изкуството в Благоевград също ще имат възможност да гледат спектакъла „Виновни“.

“Беше прекрасно преживяване, насладихме се на таланта на това чудесно семейство и се развълнувахме много от посланията, които отправиха – да бъдем човеци, да ценим истински важните неща в живота, да съхраняваме ценностите си”, коментираха присъстващите в залата.

Преди това, кандидатите за народни представители от листата на БСП – Обединена левица присъстваха на събитието, с което известният гоцеделчевски художник Николай Маринов отбеляза 40 години творческа дейност.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search