Жестока смърт почерни семейство от Югозапада!

Трагедия сполетя благоевградско семейство, след като мъж прегази съпругата си по невнимание, придвижвайки се на заден ход с колата. Жената е починала на място.

Драмата се разиграла в бобовдолското село Блато около 19,30 ч. в сряда. 77-г. Георги Т. и съпругата му цял ден вадили картофи от свой имот, който се намира между селото и съседното Вуково. Вечерта, когато се прибирали, Георги Т. с натоварения с картофи  автомобил „Опел“ се опитал да направи маневра на заден ход, за да влезе в двора, но изпуснал управлението на автомобила и блъснал съпругата си, която се озовала под гумите, минути след инцидента тя издъхнала.

Съседи се притекли на помощ да извадят съпругата на Георги, други позвънили на тел. 112. На място пристигнала линейка от с. Невестино, но медиците само установили смъртта на жената, тя била заклещена като в капан под автомобила. Тялото й е извадено от екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Бобов дол.

От РУ – Бобов дол заявиха за „Струма“, че смъртта на жената е причинена по невнимание от страна на щофьора.

Семейството живее в Благоевград, но всяка пролет засаждали зеленчукова градина в с. Блато. През лятото живеели в обезлюденото  бобовдолско село, а есента прибирали реколтата и се връщали в Благоевград. /ОБНОВЕНА/

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search