Творбите на трима ученици от СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, град Разлог – на финална изложба „Най-големият малък приятел на животните и природата“

На 1 октомври се състоя церемония по връчване на грамоти на децата от училище “Братя Петър и Иван Каназиреви “, град Разлог, които участваха успешно в Националните номинации „Най-големият малък приятел на животните и природата“ с представителна изложба „Децата на България за бъдещето на Планетата“, провела се на 10 юли в Народното събрание.
Рисунките им бяха класирани и поставени на финалната изложба.На церемония, която се състоя в сградата на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, представители на фондация „АФА-България“ – организатор на номинациите, направиха интересен и весел театрален спектакъл, в който включиха и малките зрители като участници.

След спектакъла, бяха връчени наградите, на които присъстваха и кметът на община Разлог – инж. Красимир Герчев, директорът на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ – Росица Тумбева, заместник-директорът на учебното заведение – Соня Крънчева, както и началните учители от училището.Най-много събрани точки от гласуването бе получила Катрина Валстад, 4. клас, последвана от Валентин Найденов, 4. клас и Асен Джумайлиев от 2. клас.На символичното дърво победителите и кметът на община Разлог – инж. Красимир Герчев, поставиха отпечатъци от ръцете си в знак, че ще опазват природата и ще пазят планетата чиста.
снимки: СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search