Продължава кампанията за набиране на средства за лечението на мед.сестра Нели Гълъбова в Банско

Продължава кампанията за набиране на средства за лечението на медицинската сестра Нели Гълъбова от Спешен център в Банско, която се бори с онкологично заболяване.

Близо месец вече банскалии и приятели са обединени около благородната кауза, за да може Нели да победи рака и отново да се върне на работа в Спешния център в Банско, където работи с много всеотдайност и професионализъм.

До днес за нейното лечение в Австрия са събрани 76 272 лв. От тях за две химиотерапии са използвани 35 хил. лв. Налични са 41 172 лв. Предстоят още 4 терапии, и организаторите на кампанията и администратори на групата „Даряваме за Нели“ информират, че са нужни още 40 000 лв., за да се изпълни курсът на лечение.

В специално обръщение самата Нели изрази огромна благодарност към жителите на Банско и съседните населени места, към приятели, роднини, близки, непознати и познати, които я подкрепят в този труден момент.

„Благодаря Ви мили хора! Благодаря Ви за подкрепата, благодаря Ви за дарените средства, благодаря Ви за молитвите, благодаря Ви за всичко, което правите за мен!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене