В събота в Разлог: благотворително мотошествие, церемония по връчване на годишните награди на „Гозбата на България“, кулинарно изложение

На 5 октомври (събота) в Разлог, представители на Мото клубове в България ще направят шествие с добра кауза.
Събитието се организира от Община Разлог и е насочено към набирането на средства за фондация „Ан-Бо“.
Жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се докоснат до адреналина и магията на впечатляващите машини.Програмата стартира в 11:45 часа с инструктаж на участниците в шествието. Сборен пункт е паркингът на МБАЛ „Д-р Асен Велев“ – град Разлог.
В 12:00 часа е началото на мотошествието, което ще премине по предварително определен маршрут по приложена схема, с полицейски ескорт.
В диапазона от 12:20 до 12:30 часа е финалът на мотошествието, който ще се състои на централен площад „Преображение“, град Разлог.

След мотошествието предстои откриване на церемония по връчване на вторите годишни награди на „Гозбата на България“, която също ще се състои на централен площад „Преображение“. Ще се раздадат награди в девет категории, а някои от наградите ще бъдат връчени от популярни личности, които ще бъдат изненада за зрителите.

Церемонията ще бъде придружена от празнична програма.
Жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се докоснат до ястия от Разлог.
Паралелно с церемонията, ще се състои и кулинарно изложение „Гозбите на Разлог“, на което ще бъде представена продукцията на местни био производители на млечни и месни продукти и печива от местни пекарни.
Заповядайте да превърнем деня в едно незабравимо събитие, в което храната, мощните мотори и благотворителността ще се преплетат в името на доброто!

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search