Окръжна прокуратура – Смолян наблюдава досъдебно производство за сключване на неизгодна сделка в Родопския драматичен театър

Окръжна прокуратура – Смолян, наблюдава досъдебно производство за сключване на неизгодна сделка /договор за разпространение на дейността на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“, гр. Смолян/ – престъпление по чл. 220 ал.1 от Наказателния кодекс. Разследването е започнало след анализ на фактите от получен доклад от Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Досъдебното производство е образувано на 26.09.2024 г. Разследването по същото е възложено на разследващ инспектор при Комисия за противодействие на корупцията, като в момента е в начален етап. От страна на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Смолян са дадени указания по хода на досъдебното производство и предстои да бъдат разпитани свидетели, събрани относими писмени доказателства и назначени експертизи. Към момента по делото няма лица, привлечени като обвиняеми.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search