Председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков, уведомява Кмета на Община Благоевград, Областния управител на област Благоевград, общинските съветници и обществеността, че изменя годишния План за провеждане на заседания

СЪОБЩЕНИЕ!

         На основание чл. 25, ал. 1 от ЗМСМА, чл.64, ал.1 от Правилника за организацията, дейността на общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков, уведомява Кмета на Община Благоевград, Областния управител на област Благоевград, общинските съветници и обществеността, че изменя годишния План за провеждане на заседания на общински съвет за 2021 година, като от него отпада дата 24 септември 2021 г. и същата се заменя с нова дата -17 септември 2021 година /петък/.

На  заседание на Председателски съвет към Общински съвет Благоевград, бе взето решение за промяна в годишния План за провеждане на заседания на Общински съвет за 2021 година, като от него отпада дата 24 септември 2021 г. и същата се заменя с нова дата -17 септември 2021 година /петък/.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене