Всеки има право да бъде прост!Родината й не я заслужавала… миската на Сандански, Илиана Шмикерова.

На  „Мис Сандански” Илиана Шмикерова й харесвало вниманието на медиите , но не й допадали  клишетата. Не била златотърсачка, защото цялото й семейство я издържало. Учила психология,  за да отиде да живее в Калифорния. Родината й не я заслужавала!

През годините скандалната бивша миска на Сандански, не е спира да сее провокации и скандали около себе си. Запознати напомнят за скандалите преди време в центъра на които била миската от Сандански.

След като я обвинили за жената, с която певеца Константин изневерявал на жена си, Илиана Шмикерова, макар отрекла аферата им, моделката  по късно скандализирала с нова информация. Брюнетката се наредила в лигата „Аз не харесвам Николета”. Не, че й е направила нещо! Никак даже! Просто не й била симпатична и била висока, колкото нейните крака!

Бившият мъж на Николета, футболистът– Валери пък, бил хубавец. Илиана обаче не би го пожелала. Бил с няколко нейни приятелки, и то след като с Лозанова станали официално семейство. Той като останалите футболисти бил много шавлив. „Мис Сандански” смятала, че всички трябва да си направят, както го наричала тя, „интимен тест”!

Шмикерова не насолила само Божинов в провокативните си изказвания. Оказало се, че като градската си Райна не й липсвало нито самочувствие, нито претенции. Въпреки това Илиана твърдяла, че не я харесвала. Била твърде истерична и капризна!

Най-голямата слабост на „Мис Сандански” били Бойко и Сидеров!

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене