Трусове в ГЕРБ! КОД ЗАПЛАХА! Борисов бесен: Ако Благоевград продължава да се проваля, местя областта в Симитли!

Последният в листата на ГЕРБ,  който стана рекордьор по преференции  Стефан Апостолов от Симитли е депутатът събрал най-много преференции в Пиринско. Той винаги е последен в листата на ГЕРБ ,но с личните си гласове измества всички и се нарежда на второ място след водача Росен Желязков.

Апостолов, който е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, получил на последните избори  7357 преференции. Това означава, че  всеки пети от гласувалите за партията 34 851 души, е избрал и него като преференциален вот. Апостол  Апостолов от своя страна е сред най-добрите кметове в областта и ГЕРБ чрез Апостолов печелят убедително няколко избора в общината. Към подкрепата на ПП ГЕРБ традиционно се присъединят и останалите политически партии в община Симитли.

Стефан Апостолов  е роден на 28 февруари 1988г. в Благоевград, по образование е магистър по финанси. Има огромен опит като общински представител в 44 НС; 45 НС; 46 НС; 47 НС; 48 НС и 50 –то народно събрание.

До момента кандидатът за народен представител от община Симитли Стефан Апостолов е помогнал на над 100 двойки с репродуктивни проблеми и дарява всеки месец средства от своята заплата в помощ на едно добро дело – да помага за създаването на нов живот!

Помагането за създаване на нов живот и множеството проекти за по-стабилно и светло бъдеще са каузите , които Стефан неизменно следвал, затова и е сочен като най- успешният народен представител на ГЕРБ в Пиринско.

В последните години общинската власт на  ГЕРБ Благоевград не давала явни и точни  резултати от дейностите си, поне не такива каквито има в общинската власт на Симитли! Дори самият лидер Бойко Борисов бил бесен на Благоевград, че не постига така желаните резултати на изборите и града от доста избора насам и не е излъчил свой народен представител. „Заслужавате да преместя областта в Симитли…“ къде на шега къде на сериозно заявил Борисов, бесен на некадърността на своята благоевградска структура. По този повод местните гербери шушукат, че и този път ако Благоевград се провали щяло наистина да „хвърчат гави“.

С млади, надеждни и последователни в действията си общински представители, нищо чудно общинската партийна власт в  Симитли да превземе Благоевград. А защо пък вече да не го е направила?

А Стефан Апостолов, отлично знае как „да свири мача“ в полза на хората от региона!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене