Нова Места : Магията на песента- Николина Чакърдъкова завладя душите и сърцата на сънародниците си !

Все още нямам очила, за което съм благодарен. Виждам отлично, но имам едни въображаеми, на които от доста години поставям „филтри“ с различни оптични характеристики. Филтри изкривяващи реалността. Филтри пречупени през призмата на моята среда и всичко изкуствено, което е част от нея.
Един свят на показността, лукса, популярните личности, повърхностно красивите и богати хора. Богати на пари и вещи, но душевно бедни. Толкова бедни, че ако си плащаха храната с душите, щяха да умрат от глад. Богати и красиви, но не колкото тези, които видях през вечерта на 11.12 в зала Арена Армеец на коцерта на Николина Чакърдъкова. Богати на приятели, на емоции и истинско щастие. Излъчващи красота, позитивизъм и душевна чистота. Едни все повече изчезващи добродетели в забързаното ни ежедневие…
Честно казано не познавах добре творчеството на Николина Чакърдъкова. За мен тя бе просто народна певица, която хората много обичат. Един от нейните почитателите се оказа моят баща и така се озовах на концерт, на който отидох резервиран, със задръжки и с твърдото убеждение, че просто си губя времето.
Още с влизането в залата се изненадах колко много хора бяха дошли. Благодарение на работата си, съм имал удоволствието често да посещавам различни концерти в Арена Армеец. Факт е, че малцина са изпълнителите, които са успявали да съберат такава аудитория, а още по-малко са тези, които са я пълнили до краен предел. Да не говорим, че това е един необикновен тип публика, която сякаш няма нищо общо с хората от заобикалящата ни мрачна действителност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене