По рано днес, Топ Преса ви разказа за поредният потулен случай на малтретирано дете в Рибново, този път в ДГ „Светлина“.

+18 ПОТРЕСАВАЩО! МЕДИЙНА БОМБА! Дете душено с въже в детската градина на село Рибново! СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ +18

 

 

Извиняваме се, за потресаващият кадър но фактите наистина са страшни!

Извиняваме се, за потресаващият кадър но фактите наистина са страшни!

 По рано днес,  Топ Преса ви разказа за поредният потулен случай  на малтретирано дете в Рибново, този път в ДГ „Светлина“. Разказахме ви също така, че Топ Преса никога не е  оставала, няма и да остане безучастна към подобни отвратителни прояви към деца, подчертаваме  ДЕЦА!

И за да бъдем максимално честни най- вече към всички вас, които не спряхте да ни плюете в предишният случай на „падналото“ дете в Рибново,  ще ви цитираме и приложно ще качим, кратката анамнеза от медицинското на пострадалото дете в ДГ „Слънце“ през лятото на тази година! „ Бащата съобщава,  че на  10.07.24год. около 12.00ч. детето Мохамед сложим въже върху шията на Кадер и започнал да я души.

При прегледа установих:  -линиярна бразда по предната  повърхност на шията с р-ри 1.18см със засъхнала коричка кръв.“

Майката на пострадалото дете работела във Франция, бащата в София. Детето по това време е гледано предимно от баба си, която изпаднала в ужас след като взимайки внучка си от въпросната детска градина, вижда потресаващото и  състояние.

На въпроса как и защо се е случило, поради страх детето не е отговорило. По- късно вкъщи чуват разговор на момиченцето с  братчето си, и така разбират че малката Кадер е била ДУШЕНА от друго дете в детската градина.

Медицинско свидетерство за целия случай! На вниманието на прокуратурата!

Медицинско свидетерство за целия случай! На вниманието на прокуратурата!

 

Бащата се свързал незабавно както с госпожата на детето, така и с директорката, но разбира се отговор отсреща не е имало!

Та питаме ние, от Топ Преса как така г-жа директорката  назначава собствената си дъщеря, която едвам завършила средното си образование като детски педагог в детска градина? Как?

А  резултатът от този абсурд да назначиш щерка си без грам опит и нужно образование, които ви  предоставяме е повече от показателен!

До кога, българино? До кога ще си мълчиш и ще си траеш, ако видиш или чуеш случай на малтретирана жена или дете?

Директорката Айше Авдикова моментално да подаде оставка!

Директорката Айше Авдикова моментално да подаде оставка!

От кога е нормално да заведеш детето си на детска или на училище, да отидеш да си го прибереш и да ти кажат „ми те са деца, случва се“, „ами то малко падна“, „тя/той са палави“.. и още много други заучени фрази, само и само да се избяга от отговорност, точно както са избягали и въпросната директорка и щерка и.

Топ Преса, алармира всеки един, който е бил, е или ще стане свидетел на подобни прояви, да подава сигнали, да не стои безучастно! Агресията драги читатели е плевел, която знаете, че ако не се изкорени, тя се разраства!

Тогава е било това момиченце, след това „падналото“дете, утре може да е и ВАШЕТО дете! Топ Преса настоява, директорката Айше Авдикова моментално да подаде оставка или да бъде изхвърлена. Случаят е потресаващ, а още по коварен зарад опитите скандалът да се потули.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене