Загиналата в зверската катастрофа на Е-79 е медицинска сестра, мъжът й е свидетел на ужаса

54-годишна медицинска сестра загина при челен удар на Е-79 край село Дунавци. Вяра Методиева шофирала джип „Сузуки”, съобщава „Конкурент“. По неизяснени до момента причини автомобилът й навлязъл в насрещното платно и се забил челно в ТИР с пазарджишка регистрация.

Методиева е издъхнала на място. Тя пътувала от Дунавци, където живее, към работното си място във Видин. Жената била сама в колата. Очевидци разказват, че свидетел на ужасния инцидент станал съпругът на жертвата – видинският хирург Тошко Методиев. Докторът се движел със своя автомобил малко след жена си.

Трагедията е станала около 8 часа в четвъртък. За няколко часа временно бе ограничено движението на входа и изхода на Видин. Дълга колона от автомобили се бе образувала заради следствените действия. Техника на дирекцията за пожарна безопасност и защита на населението бе на място, за да изтегли катастрофиралия автомобил.

Полицията във Видин продължава работата си по изясняването на причините за тежката катастрофа, отнела живота на медицинската сестра.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене